![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=goramaz;564999]sana yaramaz iyiylik hiç barikat
testiye karşı bu mu mükaafat yoktur sana davet haramdır yozgat testi yerine yersin benden tokat[/QUOTE] [B][I]Yozgat Tokat karışmış :D[/I][/B] [B][I]Kağlumbağa tavşanla yarışmış[/I][/B] [B][I]Sen ne bilisrsin yazmayı[/I][/B] [B][I]Bak taşa vurdun kazmayı[/I][/B] :D |
boldu bugün
[QUOTE=sandalli;565012]Erkekleri beydir, kadını hanım, Dost olan insana fedadır canım, Sizinle geçerse mutludur anım, Sivaslılar mutlu olmalı bugün. Hece uymadigi icin ayagi degistirdim, kusura bakmayin.[/QUOTE] sevindim sağladın güzel barışı özledim siyahim senle yarışı sakın bozmayalım esas duruşu bütün yüzler gülmeli bugün |
osman abimle canım kardeşim goramazımı kırarmıyım hiç barışırım tabii ama gönül kırgınlığımın tam iyileşeceğini sanmıyorum.
|
[QUOTE=OSMAN ECE;565017]boldu bugün
sevindim sağladın güzel barışı özledim siyahim senle yarışı sakın bozmayalım esas duruşu bütün yüzler gülmeli bugün[/QUOTE] Diyari üstadır ben ise çırak, Aysima ablamız sohbete ırak, Gel bu kırgınlığı burada bırak, Geçmişi bir kalem silelim bugün. [QUOTE=aysima58;565020]osman abimle canım kardeşim goramazımı kırarmıyım hiç barışırım tabii ama gönül kırgınlığımın tam iyileşeceğini sanmıyorum.[/QUOTE] Ben yine üstüme alayım suçu, Boşuna ağarttım simsiyah saçı, Özür dilemekse dileriz bacı, Kötülük geride kalmalı bügün. |
ayşime bacım asil soylu
bana çok yakın köylü yüfka yürek güzel huylu barışın vallah gülelim bugün |
Bir iki kelime bende atayim.
Guzel sohbetinize nese katayim. Gurbetten silaya name atayim. Butun kirginliklari unutalim bugun. |
Bu gece Diyari biz coşturdu,
Ozanlar dost dedi önde koşturdu, Bir sözüyle engelleri aştırdı, Abim kıymetini bilelim bugün. Ay parladı çamur ile boyanmaz, Siyahi gözlerin artık dayanmaz, Az daha kalırsa sabah uyanmaz, Kardeşliği daim kılalım bugün. |
çok teşekküğr ederim sizlere eliniz yüreğiniz dert görmesin sayenizde üzüntüm kalmadı bugün daha iyiyim sağolun varolun canım abim ve kardeşlerim hasan ve bilal.
|
epeydir hasretim güzel sözlere
uyku bastı artık yaşlı gözlere hayırlı geceler doslar sizlere yarin birlikte olalım burda AYŞİME HANIM CAN HEMŞERİM SANDALLI DOSTA KIRILMIŞIN BELLİ SANDALLI ÇOK SAYGI DEĞER BİR İNSANDIR ABİLİK HATİRİM İÇİN DARGINLIK SON BULSUN SAYGILAR |
Diyari abim dostluktan yana.
Duygu pinarindan icmis kana kana. Butun dostlar gelsinler bu yola. Butun yokuslari asalim bugun. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:42. |
|