![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=sandalli;567251]Bir de Kronik var sitenin rengi,
Acem´de, Urum´da bulunmaz dengi, Her zaman dostluga yapar o cengi, Hep aynıdır kışta, yazda ozanlar. Benim Arif ağam canların canı, Gül bahçesi olur her zaman yanı, Onunla geçmeli ozanın anı, Sözlere can verir sazda ozanlar.[/QUOTE] Sivastan ayrılmış Hamburg olmuş ili Bu gurbeti yaratana bilmem ne demeli Ozanlar içinde yeri çok özel belli Şiire, Türküye tat verir ozanlar |
akşam misafir geldi erken ayrıldım özür dilerim
|
Bugün akşam görüşelim Osman Abi selamlar...
|
Hoşgeldin aramıza Aşık Aydın
Ozanlarda her zaman yerin saygın Halep ordaysa bak burda Arşın Saz ile söz ile doysun ozanlar |
GELDİM ARİF CAN İŞTE BURDAYIM
BİZİM SESİMİZİ DUYSUN OZANLAR ARAMAYIN BENİ ŞİMDİ NERDEYİM BİZİM AYAKLARA UYSUN OZANLAR |
[QUOTE=AŞIK AYDIN;567524]GELDİM ARİF CAN İŞTE BURDAYIM
BİZİM SESİMİZİ DUYSUN OZANLAR ARAMAYIN BENİ ŞİMDİ NERDEYİM BİZİM AYAKLARA UYSUN OZANLAR[/QUOTE] seni sayfa sayfa aradım bütün sayfaları tektek taradım dün seslendim işe yaradım elini vicdana koysun ozanlar |
BENİM OSMAN ABİYE EZELDEN SAYGIM
SANDALLI BURDAYSA KALMIYOR KAYGIM HER GEÇEN GÜN ARTTI İÇİMDE DUYGUM ATIŞMA BİLMEZSEN TOYSUN OZANLAR |
[QUOTE=AŞIK AYDIN;567524]GELDİM
ARİF CAN İŞTE BURDAYIM BİZİM SESİMİZİ DUYSUN OZANLAR ARAMAYIN BENİ ŞİMDİ NERDEYİM BİZİM AYAKLARA UYSUN OZANLAR[/QUOTE] [COLOR=black][FONT=Verdana]Hoşgeldin Aşık Aydın sevgiler [/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Bugün maçlar var sanırım gelmezler[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Beşiktaş CİM BOM inşallah yener[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Maç bitsin de atışırız ozanlar [/FONT][/COLOR] |
Atışma sayfanın biberi tuzu,
Ama karışmasın koyunla kuzu,:) Kargoyla gönderdim Anamur muzu, Tane tane alıp soysun ozanlar. |
[QUOTE=sivaburs;567542]
Atışma sayfanın biberi tuzu, Ama karışmasın koyunla kuzu,:) Kargoyla gönderdim Anamur muzu, Tane tane alıp soysun ozanlar.[/QUOTE] Atışma olmadan taşlama olmaz Kurtlar kuzu olmuş hiç belli olmaz:) Ozan taşı dostun başını yarmaz Muzları yedikçe söylesin ozanlar |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:57. |
|