![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=sivaburs;567708]Arif Üstadım, Diyari Üstadım, şu ozanlara dokunduralım biraz, belki gelirler ne dersiniz?
Ben ilham alırım güneşten aydan, Söyledim bir kere ok çıktı yaydan, Görelim ozanlar burada meydan, Hanımdan korkmayan çıksın bu gece.[/QUOTE] serbest usatdaım ozanlara dokun varsın ucu deysin attığın okun buradan ayrılıp gitmeha sakın usta lafı boğazına tıksın bu gece |
Kazak erkek derler benin namıma :)
Kılıbıklar çıkmayın sakın karşıma Onlar başlamıştır şimdi bulaşığa Hanımdan korkmayanlar yazsın bu gece :D |
[QUOTE=AŞIK AYDIN;567710]DOSTLARA İKRAM SUNACAKMIYIZ
EKMEĞİ TUZA BANACAKMIYIZ SİVAS DİYE DİYE YANACAKMIYIZ GİDİP MEREKÜMDE BUYSUN OZANLAR[/QUOTE] takip etsene verilen ayağı yersin sonra benden dayağı sen buraya geleli oldu bayağı ayağın adını koysun ozanlar |
Ben derim nedendir renkleri solmuş,
Korkudan saçlara hep aklar dolmuş, Duydum ki ozanlar kılıbık olmuş, Başına tokayı taksın bu gece. :) |
Sandallı ozanım nerde kaldın sen
Şiirini okuyan geçer kendinden Taş atmak başladı karşı cepheden Topu tüfeği kap gel bu gece |
ÇOK UĞRAŞTIM GİREMİYOM SİTEYE
İHTİYACIM VAR 3 BEŞ KITAYA KORKARIMKİ DÜŞECEĞİM ÖTEYE OSMAN ETTİĞİNİ ÇEKSİN BU GECE |
Bakmayın siz bana olmuşum şaşı,
Herkese kutsaldır elbette eşi, Narlanıp büyüsün sevda ateşi, Seven yürekleri yaksın bu gece. |
[QUOTE=sivaburs;567714]
Ben derim nedendir renkleri solmuş, Korkudan saçlara hep aklar dolmuş, Duydum ki ozanlar kılıbık olmuş, Başına tokayı taksın bu gece. :)[/QUOTE] Renkli erkek olmaz demiş ozanım Her derde devadır benim ilacım Kellere ilaç buldum yollayacağım Gürleşsin saçları çıksın bu gece :) |
[QUOTE=arifcoskun;567715]Sandallı ozanım nerde kaldın sen
Şiirini okuyan geçer kendinden Taş atmak başladı karşı cepheden Topu tüfeği kap gel bu gece[/QUOTE] Sandallı adını duyunca eğil, :) Elbette sözlerim üstada değil, Canımı almadan önce Azrail, Gözüm dosta yaşı döksün bu gece. |
OSMAN ABİ NİYE KALDIN GERİDE
HASAN ELLERİNDEN TUTUP YÜRÜDE GÖRÜYORUM SIRTINDAKİ TERİDE ARİF BEY GÜREŞTE YIKSIN BU GECE |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:10. |
|