![]() |
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Destan yazmis size Sabiha Serin,
Hepimizin aski sana cok derin, Sivasspor senin kalbimde yerin, Herkes selam dursun Sivasspor`a. |
Kırıcı değil hep yapıcı oldum
Bazen kendimi dışarda buldum Onuncu köy varmış oradan da kovuldum Artık onbirinci köye gitmek olur mu ? |
Yaralı yürekler hep acı söyler
Yalancının sözünü yalancı destekler Gün gelir anlarsın boşa geçen emekler Yalnışa hiç doğru demek olur mu ? . |
Ömür denilen şey gelip geçiyor
Bu fani dünya kimseye kalmıyor Kinden, nefretten hiç geçilmiyor Sevgisiz hayat hiç olur mu ? . |
Canımdan cok sevdim hatamı yaptım
ALLAH Tan sonra bir sana taptım Geceler boyunca resmine baktım Hep boyle yaşamak zorundamıyım |
Duamı Bedduamı Buyumu Yaptın
Nasıl ettin ne yaptın aklımı aldın Kor ateş olup yaktıkca yaktın Hep boyle yaşamak zorundmayım |
arif abim bazen goruşlerimiz ters duşsede seni sevdim be abi iyi yureklısın allah yar ve yardımcın olsun
|
Arif'im yazarım ben böyle sözü
Almışım dersimi dürüstlüktür özü Yalnışsa söyler kim olsa sözü Yüze başka, arkadan başka olur mu ? . |
[QUOTE=Sabiha Serin;368665]SİVASSPOR MARŞI
Haydi, Sivaslılar yer gök inlesin Yiğido sesiyle stat çınlasın Sivas'ın marşını dünya dinlesin Haydi, Sivaslılar eller havaya Birlikte koşalım şampiyonluğa Binlerce Sivaslı tek yürek bugün Yiğido her yerde düğün var bugün Hakkındır yiğidom, hakkındır öğün Haydi, Sivaslılar eller havaya Birlikte koşalım şampiyonluğa Kim gelirse gelsin yenilmeyiz biz Üç büyük beş büyük ezer geçeriz Bülent hocamızdan alırız feyiz Haydi, Sivaslılar eller havaya Birlikte koşalım şampiyonluğa Kırmızı, beyazdır rengimiz bizim Var mı ki futbolda dengimiz bizim Şampiyonluk için cengimiz bizim Haydi, Sivaslılar eller havaya Birlikte koşalım şampiyonluğa Yiğidom gollerin peş, peşe gelsin Seni sevenlerin yüzleri gülsün Sivas sporumuz şampiyon olsun Haydi, Sivaslılar eller havaya Birlikte koşalım şampiyonluğa Yaşasın Sivas spor davullar vursun Tüm takımlar sana selama dursun Yiğidolar kimmiş tüm dünya görsün Haydi Sivaslılar eller havaya Birlikte koşalım şampiyonluğa Sevincimiz sensin, gururumuz sen Gönüller sultanı, şampiyonsun sen Kupayla tur atıp, güleceksin sen Haydi, Sivaslılar eller havaya Birlikte koşalım şampiyonluğa SABİHA SERİN[/QUOTE] teşekkürler şiiriniz için inşalllah sivasspora tehtid edilmeden hakkıyla diğer maçlarıda alırlar bazı spor külüplerii sivasspora zarar vermezler umarız mağlum hazmedemiyen bazı spor külüpleri var |
Bazen yazamam bende olur tutukluk
Daha çok yazarım yüreğim buruk Nerede kalmadı hani eski dostluk Selamsız sabahsız gitmek olur mu ? . |
Ozanlarım buluyor kendine rakip
Mevlam herkese eylesin nasip Değişti ortalık düzen çok bozuk Kaptansız gemi ile hiç yol olur mu ? . |
Bana bir adım gelene ben iki adım attım
Sanırım hatayı ben burada yaptım Güzel yazı yazmaktır benim sanatım Kadir, kıymet bilmeyene hasret olur mu ? . |
Kime yaklaştımsa ben sevgi ile
İşin içinde çıktı sonra bir hile Krşındaki anlamazsa herşey nafile Ektiğim çiçekleri yolmak olur mu ? . |
Vurun davullara yer gök inlesin
Sivas’ın sesini dünya dinlesin Haydi, Sivas spor gollerin gelsin Ülkemiz hep seni çok tekdir etsin |
Tutkuyla, aşkla bazen bağlanır gönül
Viran olmuş bağlarda ötermi hiç bülbül Çekmez tersten esen rüzgarda gümbül Kalbi is de, duman da boğmak olur mu ? . |
Bugün düğün bayram olacak bize
Şampiyonluk bizim vermeyiz size İşte yumruk olduk geldik diz dize Sivas spor kral gelmesin göze |
SİVASSPOR İÇİN SLOGANLAR
Cumhuriyet kenti coşacak bugün Yiğido golleri atacak bugün Galibiyet bizim olacak bugün Dört Eylül stadı gülecek bugün Anamız ablamız siz hoş geldiniz Stadyuma pembe güller serdiniz Hepimize bugün moral verdiniz Bekleriz haftaya yine geliniz Vurun davullara yer gök inlesin Sivas’ın sesini dünya dinlesin Haydi, Sivas spor gollerin gelsin Ülkemiz hep seni çok takdir etsin Bugün düğün bayram olacak bize Şampiyonluk bizim vermeyiz size İşte yumruk olduk geldik diz dize Sivas spor kral gelmesin göze Yaşa Bülent hoca iyi ki varsın Yiğido gol atsın gönlümü sarsın Dalga dalga rakipleri sararsın Yaşa Bülent hoca iyi ki varsın Kırmızı beyazdır rengimiz bizim Üç yıldız bayraktır şanımız bizim Bugün gülecektir yüzümüz bizim Alkışlasın seni bütün Türkiye SABİHA SERİN Şair Araştırmacı Yazar SİVAS |
Arif abi söyle hele ne oldu,
Üzüldüm gözlerim yas ile doldu, Radyoya gelenler kapida kaldi, Seni üzenleri silsem defterden. |
[quote=sandalli;368704]Arif abi söyle hele ne oldu,
Üzüldüm gözlerim yas ile doldu, Radyoya gelenler kapida kaldi, Seni üzenleri silsem defterden.[/quote] Hasan'cığım önemli bir şey yoktur Özür dilerim dostlardan biraz işim çoktur Sizleri çok özlerim bu doğrudur Yarın mevlam bizi yine kavuşturur (Tüm dostlara selam olsun duyurulur) . |
Kus mu konar kurumus bu dallara,
Kurumus dallarim yeserir birgün, Zaman gelsin cikayim ben yollara, Varipta yarime kavussam birgün Berbat bir haldeyim acimaz kimse, Yalvarsam sari yar yanima gelse, Oturup yanima selamin verse, Koluma takipta gezeyim birgün. Ask atesi yakti yoktur merhemi, Yürekten akitti olukla demi, Unut sende artik kederi gami, Mutluluk yanina gelirse birgün. Yüce dag basinda ötüsen keklik, Sivas köylerinde yetisir yemlik, Sandallidan gelmez kimseye kemlik, Anlatsam kendimi herkese birgün. |
-----SARI SARI--------
Eline alipta kursun kalemi, Bana bir mektup yaz sari sari, Dilinden cikarip kötü kelami, Güzel sözlerini de sari sari. Sabahlari tara sari sacini, Egme nolur bana kalem kasini, Akitma bosuna gözün yasini, Ela gözlerini sil sari sari. Selamin gönder esen yel ile, Yika saclarini coskun sel ile, Karsilasam seni sari gül ile, Kokla güllerini sen sari sari. Cikar siyahlari kusan allari, Sana yolladim tatli ballari, Kesip gülünden kuru dallari, Atipta atese yak sari sari. Sandalli severim senin gülünü, Harama uzatma sakin elini, Kötü sözler ile yorma dilini, Güzel olanlari sar sari sari. |
[B][COLOR=darkorange]selam dostlarım geldim aranıza
çiçekler sererim yollarınıza[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]teşekkür ederim siteyi kuranlara[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]bizleri burada buluşturanlara[/COLOR][/B] |
Bende geldim ama yaliniz kaldim,
Sariyi düsünüp efkara daldim, Elime bir tane cigara aldim, Yaktim cigarami tüttürüyorum. |
[B][COLOR=darkorange]sigaramı içiyon inanmam [/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]tiryakimi oldun aman aman sarıya gelsin kadan belan acep ne olacak hallerin senin ?[/COLOR][/B] |
Sarinin saclari altina benzer,
Sandalli onsuz hayattan bezer, Bak sari duyarsa kafani ezer, Dua et erkenden uyudu Sarim. |
Halkın içinden sözleri derip
Ozanlık yolunda zirveye erip Yiğitler bu akşam el ele verip [COLOR="Blue"]Dilerseniz kuralı kökten bozalım Ozanlar burada destan yazalım[/COLOR] Güçlü her zaman zayıfı yener Zenginin elinde söner mi fener Özü kaleme dökmekse hüner [COLOR="Blue"]Dilerseniz feneri baştan yakalım Ozanlar burada destan yazalım[/COLOR] Sevgiyi verelim sevginiz katın Şu kuma bir kürek çimento atın Sevgiyle yükselen bu inşaatın [COLOR="Blue"]Dilerseniz yerini kalpten kazalım Ozanlar burada destan yazalım[/COLOR] sivaBURs fedadır dostun yolunda Sevgi sağındadır saygı solunda Sevenin kelepçe olmaz kolunda [COLOR="Blue"]Dilerseniz özgürce gezip tozalım Ozanlar burada destan yazalım[/COLOR] |
Destani yazmaya bilek mi gerek,
Kurali bozmaya yürek mi gerek, Ismini kazmaya kürek mi gerek, Haydi gelin biz de destan yazalim, Ozanin adini gökyüzüne kazalim. |
Harç katmak lazımsa büyük yapıya
Başımı vururum demir kapıya Giderim dost için öbür dünyaya Sandallım dost için ağıt yakalım Haydi gelin bu akşam destan yazalım |
Ozan ne de hos yazar kalemin,
Hem güzeldir anlasilir kelamin, Bas göz üstünedir senin selamin, SivaBurs dersem tanirmisiniz. |
Veririm selami sana yigidim,
Unutma dostunu sana ögüdüm, Bu gurbet ellerde yalniz büyüdüm, Gurbet eller icin agit yakalim, Yigidim gel sana destan yazalim. |
[QUOTE=sandalli;368761]Veririm selami sana yigidim,
Unutma dostunu sana ögüdüm, Bu gurbet ellerde yalniz büyüdüm, Gurbet eller icin agit yakalim, Yigidim gel sana destan yazalim.[/QUOTE] Yönüm dosta doğru sapamıyorum Dostan ayrıldım mı yapamıyorum Sandallım ben senden kopamıyorum Dostun başına taçlar takalım Ozanlar bu akşam destan yazalım |
[QUOTE=sivaBURs;368764]Yönüm dosta doğru sapamıyorum
Dostan ayrıldım mı yapamıyorum Sandallım ben senden kopamıyorum Dostun başına taçlar takalım Ozanlar bu akşam destan yazalım[/QUOTE] Yigitlik var görünüyor özünde, Yigidosun isigin var gözünde, Ozansin sen biliniyor sözünde, Dostun yakasina nisan takalim, Ozanlar bu aksam destan yazalim. |
[QUOTE=sandalli;368767]Yigitlik var görünüyor özünde,
Yigidosun isigin var gözünde, Ozansin sen biliniyor sözünde, Dostun yakasina nisan takalim, Ozanlar bu aksam destan yazalim.[/QUOTE] Güzel ahlaklısın her huyun iyi Ayırmazsın fakiri ağayı beyi Dilerim dostluklar olmasın zayi Dostluk tualine desen yapalım Ozanlar bu akşam destan yazalım |
[QUOTE=sivaBURs;368769]Güzel ahlaklısın her huyun iyi
Ayırmazsın fakiri ağayı beyi Dilerim dostluklar olmasın zayi Dostluk tualine desen yapalım Ozanlar bu akşam destan yazalım[/QUOTE] Uzaktan geliyor ozanim sesin, Bize güc veriyor senin nefesin, Ne güzeldir ozanlarim hevesin, Heveslere gelin Türkü dizelim, Ozanlar bu aksam destan yazalim |
Dostuma selamı vermeden geçmem
Rabbini severim insanı seçmem Seven yüreklerde yaralar açmam Dostlukta yeni bir sayfa açalım Ozanlar bu akşam destan yazalım |
[QUOTE=sivaBURs;368771]Dostuma selamı vermeden geçmem
Rabbini severim insanı seçmem Seven yüreklerde yaralar açmam Dostlukta yeni bir sayfa açalım Ozanlar bu akşam destan yazalım[/QUOTE] Uzaktan bakanlar katilin bize, Bir kemlik olmaz ozandan size, Kurbani oldugum o ela göze, Güzel gözlerine sürme cekelim, Ozanlar bu aksam destan yazalim. |
Karanlık aydınlık gelir peş peşe
Sandallım olmuştur bizlere neşe Dostluk sıfatıyla benzer güneşe Dostlukta her yana ışık saçalım Ozanlar bu akşam destan yazalım |
[B][COLOR=darkorange]yazalım diyorsunuz da ne yazalım
birazda birbirimizle atışalım iyi kanka buldunuz birbirinizi kangallımla ben de aranıza yanaşalım [/COLOR][/B] |
[QUOTE=sivaBURs;368775]Karanlık aydınlık gelir peş peşe
Sandallım olmuştur bizlere neşe Dostluk sıfatıyla benzer güneşe Dostlukta her yana ışık saçalım Ozanlar bu akşam destan yazalım[/QUOTE] Dost elinden gelmez bizlere zarar, Zenginlik istersen yeterli karar, Garipler gurbette sevdayi arar, Sevgiliye yeni sayfa acalim, Ozanlar bu aksam destan yazalim |
Radyo da kapali müzik calmiyor,
Derdim cok büyük eller almiyor, Yaslandim yanimda kimse kalmiyor, Benimle atisacak moruk ararim. :) |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 04:42. |