![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=AŞIK AYDIN;567738]SIVABURS BEN SANA TAKTIM KAFAYI
ÇEKTİRİRİM SANA TÜRLÜ CEFAYI SANDALLIYLA SÜRÜYORSUN SEFAYI BENİM İÇİN SEN KEKSİN BU GECE[/QUOTE] Aydın can sözünde bin mana saklı, Şaşırırım seni zorlama aklı, Duy Diyari baba neden hep haklı? Zannederim burda yoksun bu gece. |
[QUOTE=sandalli;567740]Ben bir ay yüzlüden ayrıldım bugün,
[B]Bidenem[/B] dedikçe ederdim dügün, Yokluğunda bana kararır her gün, Hevesim boynunu büksün bu gece.[/QUOTE] Bugün ayrılmadın uzun yıl oldu, Bilirim güllerin açmadan soldu, İnan ki sevdiğin saçını yoldu, Sen bir evliyadan paksın bu gece. |
ozanlar bugün toplandı allaha şükür
kalkmıştır aranızdan o siyah tekir yazarlar nameler hep aynı fikir herkes içini bir güzel döksün bu gece |
Yazdığın yazılar neden çok iri?
Karşıma çıkarsan kalmazsın diri, Öyle konuşur ki kalmıyor geri? Aşık Aydın neden töksün bu gece? |
Yüce dağ başını aldı bir duman
Vuruyor zalim haller pek yaman Nede dertli gelir çalınan keman Kulakların pası silinsin bu gece |
Sizden gelen güldür olsa da diken,
Kalmasın dünyada boynunu büken, Açtık ama iste boş kaldı mekan, Zamanı olanlar aksın bu gece. |
kendi matağını alır satarsın
aydınım taşları büyük atarsın kırmaştıkca dibe batarsın biri elinden tutup çeksin bu gece |
[QUOTE=sivaburs;567746]Bugün ayrılmadın uzun yıl oldu,
Bilirim güllerin açmadan soldu, İnan ki sevdiğin saçını yoldu, Sen bir evliyadan paksın bu gece.[/QUOTE] Yıllardır buranın neşesi sözün, Dürüstlük, insanlık, dostluktur özün, Öyle bir yol açtın silinmez izin, Kaymaktan, yoğurttan ak´sın bu gece. |
[QUOTE=AŞIK AYDIN;567742]KUSURA KALMAYIN OKUNDU YASTI
AYDIN BU SİTEDE HERKESİN DOSTU GURBETTEN SIVASA BİR RÜZGAR ESTİ DERDİMİ YARINA DÖKSÜN BU GECE[/QUOTE] Okuyan biliyor kızmıyor işe, Elbette dostuz biz, etme endişe, Birlikte dizeriz etleri şişe, Yayından fırlayan oksun bu gece. |
[B]mirhabalar, atışmanız bol olsun ozanlar,ben şu köşede sessiz sakin oturup, okuyum yazdıklarınız :) [/B]
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:43. |
|