![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
Aşık Aydın geldi doldu bak site,
Gitme ha gardaşım bizlerden öte, Karslılar çok güzel yaparlar kete, Üstüne çökelik serelim canlar. |
[QUOTE=sandalli;567853]Hacı Kadir gelse yazsa yazıyı,
Çıkarsa içimde duran sızıyı, Salın araziye ala tazıyı, Bir kaç tane tavşan vuralım canlar.[/QUOTE] çok özledim köyde büyük yazıyı aklıma düşürdün kara tazıyı sıktım dişlerimi kırdım azıyı bu garip rüyayı yoralım canlar |
AYSİMA EBRULÜM HASRETİM NERDE
KAMERA KRONİK YOKTURMU BURDA SERVET BEY BENİ DÜŞÜRDÜ DERDE SİVABURSA DİVAN KURALIM CANLAR |
[QUOTE=AŞIK AYDIN;567851]
ARİF BEYE ÇEKECEĞİM EL ENSE ATIŞMAYA GEÇ KALIYOR NEDENSE YOKTUR PİYASADA BANA GÜLENSE GEÇMİŞ HESAPLARI GÖRELİM CANLAR[/QUOTE] Biraz işim var yazamam fazla Sıcaklar insanı ediyor hasta bağışlayın getireceğim size pasta Müsait olunca yazarım canlar |
Yoldan geçer iken yapardım tafra,
Çökelik, kömbeden ibaret sofra, Elimde tesbihim, sigaram bafra, Gelin o zamana sürelim canlar. |
OSMAN ABİ ARİF BEYİ KAÇIRDIK
ÇOK ŞÜKÜR SİTEYİ ELE GEÇİRDİK HASAN CANI ALMANYAYA GÖÇÜRDÜK EZELDEN BAĞRI YARALI CANLAR |
Gün döndü haftaya Bilal´im gelmez,
O yoksa burada yüzümüz gülmez, Öyle kolay kolay dostluklar ölmez, O´nu küstüreni cıralım canlar. |
zamansız horozlar ötmesin
herkes burakıp burdan gitmesin sevgi muhabbetimiz aman bitmesin verdiğimiz sözde duralım canlar |
YARALM CANLAR YAZACAKTIM M EKSİK OLMUŞ ÖZÜR DİLERİM
USTA ÇIRAK BIRAKALIM DÖVÜŞÜ PİLAVIN YANINA YAPAK SÖĞÜŞ Ü HOŞ OLUR SIVASTA GÜNEŞ DOĞUŞU İNŞALLAH BİRLİKTE GÖRELİM CANLAR |
Döküldü saçlarım, kalmadı telim,
Yaza yaza bügün yoruldu elim, Siyahi gözümden boşalır selim, Hayatı yeniden karalım canlar. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:42. |
|