![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=22590&token=36772[/IMG]
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=22591&token=24393[/IMG] Yoruldunuz ozanlar biraz verin mola Sizlere getirdim pasta ile cola Keklik kanı gibi çeyda gelecek yolda Üstünede bir cigara yaksın canlar |
Döküldü saçlarım, kalmadı telim,
Yaza yaza bügün yoruldu elim, Siyahi gözümden boşalır selim, Hayatı yeniden karalım canlar. _ YORULMAZ BİLİRİM SENDEKİ YÜREK HERŞEY ORTADA SÖZE NE GEREK OSMAN USTAYA ELVEDA VEREK AYDINIM ÇAY BAŞINA VARALIM CANLAR_________________ |
[QUOTE=AŞIK AYDIN;567865]YARALM CANLAR YAZACAKTIM M EKSİK OLMUŞ ÖZÜR DİLERİM
USTA ÇIRAK BIRAKALIM DÖVÜŞÜ PİLAVIN YANINA YAPAK SÖĞÜŞ Ü HOŞ OLUR SIVASTA GÜNEŞ DOĞUŞU İNŞALLAH BİRLİKTE GÖRELİM CANLAR[/QUOTE] büyükler küçüğü yapar bağışı dayı yiğenin asla olmaz dövüşü gör hele birazdan esip yağışı siva gelenedek duralım canlar |
abi degişini özledim artık
çayda gelecekmiş pastaya katık site sensiz ıssız batık bilali bu gün çagıralım canlar |
arifim getirdi börekle bakla
görünce attım ben 9 takla böyle bir güzellik gelirmi akla hergün bir parti verelim canlar |
bilal benim öz kardeşim gibidir
yüregi sevgi dolu dürüst biridir örflü adablı başta yeridir birer ileti atalım canlar |
[B][I]Uzun zamandır yoktum hatılamamışsınız
Teşekkürüm yok diye beni yazmamışsınız Unutmuşsunuz galiba adımı anmamışsınız Sitemim sizedir; Arif, Osman, Sandalli üstadlar..;):rolleyes::confused::mad::):D(yeter bu kadar sembol:))[/I][/B] |
Metin gelmiş bugün serilsin halı,
Aklında kaldı mı sitenin yolu? Uzat hele gardaş dostluğa eli, Kötünün defterin dürelim canlar. |
[QUOTE=servet 58;567880]bilal benim öz kardeşim gibidir
yüregi sevgi dolu dürüst biridir örflü adablı başta yeridir birer ileti atalım canlar[/QUOTE] servet can sen merak etme arkasından yasın tutma sakın kimseye çatma acıya sevgi katalım canlar [QUOTE=YILDIRIM;567881][B][I]Uzun zamandır yoktum hatılamamışsınız Teşekkürüm yok diye beni yazmamışsınız Unutmuşsunuz galiba adımı anmamışsınız Sitemim sizedir; Arif, Osman, Sandalli üstadlar..;):rolleyes::confused::mad::):D(yeter bu kadar sembol:))[/I][/B][/QUOTE] vay metin hoş geldin safalar getirdin yiğenim sen unutulacak adammısın seni hep sordum bak geri sayfalara bulursun seni çok seviyorum canım benım tekrar hoş geldin |
[QUOTE=sandalli;567882]Metin gelmiş bugün serilsin halı,
Aklında kaldı mı sitenin yolu? Uzat hele gardaş dostluğa eli, Kötünün defterin dürelim canlar.[/QUOTE] [B][I] Hasan abi gerek yoktur halıya kilime Siyaseti almam artık ağızıma dilime Uğraşmayalım tehlikeli adam bunlar Referandumu hayra yoralım canlar...(İyi ki siyaseti ağzıma almam dedim ha :)) Hasan abi uzak tu beni siyesetten Artık nefret ediyorum bu veledden Ak Parti denen zalim hükümetten Oyumuzu uzak tutalım canlar...:)[/I][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:49. |
|