![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
yok kimseye sitemim gamım
nede kimseye çatacak kadar hamım arkadaş satanı bilir Allahım ben anlar canı yanmış canlar |
[QUOTE=OSMAN ECE;567883]
vay metin hoş geldin safalar getirdin yiğenim sen unutulacak adammısın seni hep sordum bak geri sayfalara bulursun seni çok seviyorum canım benım tekrar hoş geldin[/QUOTE] [B][B][I]Eksik olma Osman abi hoş gördüm Dün akşam üstü bir rüya gördüm Uçan kuşlardan ozanları sordum Bu gece atışma bitmesin canlar...[/I][/B][/B] [I][B]Ne oldu ozanlar? Neden yavaşladık? Daha yeni geldim iki dörtlük atışmadık. Arif Coşkun ozan ile selamlaşmadık Cley'e de selam edelim canlar..:)[/B][/I] |
[QUOTE=YILDIRIM;567881][B][I]Uzun zamandır yoktum hatılamamışsınız[/I][/B]
[I][B]Teşekkürüm yok diye beni yazmamışsınız[/B][/I] [I][B]Unutmuşsunuz galiba adımı anmamışsınız[/B][/I] [I][B]Sitemim sizedir; Arif, Osman, Sandalli üstadlar..;):rolleyes::confused::mad::):D(yeter bu kadar sembol:))[/B][/I][/QUOTE] Bir gittin pir giitin sen metin ozan Bulunur elbet bir hatırın soran Sevenleri kavuştursun yaradan Seni andı seni sordu canlar |
metin can bugün biraz yorulmuş
ozanlar gitmiş çaya kurulmuş atışmamaya karar verilmiş herkes dağılmış toza karışmış tozdan başlıyalım hele |
metincim hoş geldin canım kardeşim safalar getirdin nerelerdesin be özlettin kendini.osman abicim ve diğer aşıklar elinize yüreğinize sağlık şenlenmiş yine burası sayenizde helede metinle daha bi başka olmuş.
|
şükür gördüm yine canım metini
haydi düş peşime nalla atını boş ver erdoğanın yatını katını eskimiş onlar yoza karışmış |
Diyari sayfada yalnız başına,
Karışılmaz ozanımın işine, Takılıp giderim senin peşine, Yüreğimden geçen söze karışmış. |
[QUOTE=sandalli;567910]Diyari sayfada yalnız başına,
Karışılmaz ozanımın işine, Takılıp giderim senin peşine, Yüreğimden geçen söze karışmış.[/QUOTE] gül yerine tiken biterse olur har yine bak oldular tarma tar ne varsa eski dostlarda var tarlalar otlanmış boza karışmış |
[QUOTE=OSMAN ECE;567911]gül yerine tiken biterse olur har
yine bak oldular tarma tar ne varsa eski dostlarda var tarlalar otlanmış boza karışmış[/QUOTE] Kışlar soğuk idi yok idi gocuk On yaşımda yedim ilk defa sucuk, Daha konuşmayı bilmeyen çocuk, Evlenmiş oğlana, kıza karışmıs. |
[QUOTE=OSMAN ECE;567911]
gül yerine tiken biterse olur har yine bak oldular tarma tar ne varsa eski dostlarda var tarlalar otlanmış boza karışmış[/QUOTE] Her gülün olur bir dikeni Kalp hisseder hep seveni Sel gider kum kalır belli Irmağı deresi denize karışmış |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:41. |
|