Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Gümüşdere Belediyesi (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=213)
-   -   Gümüşdere'lilerin sohbet alanı. (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=16166)

dark_yamtar58 18.04.2008 20:39

--->: -->: GÜMÜŞDERE'LİLERİN SOHBET ALANI

[QUOTE=kınasoglu;254918]ya bekir öbür beldeliler senin kadar sevinmemiştir eminim üzülmüştür tabi yazarsak sevenimiz olmuyor sen o belediyenin ekmeğini yiyenlerden birisin şu an nerdesin niçin gelip beldende sayılmadın gelsen burda sayılsaydın düşmezdi belediye hakında sen yazarsın başkana gerek bırakmazsın iyi takip edersin sen belediyenin kurucu memurlarından oldundan o iş iyi takip edersin kimseye iş bırakmasın sen sitedeki tüm hemşerilerimizi bilğilendiriyosun bekir[/QUOTE]

siz belediye olarak davet ettinizde sizin yaptığınız pıroğrama uymayarak gelmedik mi.sizin bir pilanınız pırojeniz vardıda bizi bilgilendirdinizde katılmadık mı.ben belediyede 9 ay çalıştım ben, 4 nüfusum 2004 kadar adısta kaldı 12 ay 2002 seçiminde bile ben adısta oy kullandım.ben adısta aldığım parayı dışarıda harcamadım kabalağın naciyle rahmetli poruda yatırdım.sattığım evinen tarlanında yirmibeş kuruşunu dışarıda harcamadım onlarıda adısta bıraktım.benim adısta aldığım 9 aylık para zaten 12 senede benim nüfusuma gelmiştir bunda o kadar gözün olduğunu bilsem seninle helalleşirdim.hadi selam

kınasoglu 18.04.2008 20:39

[QUOTE=dark_yamtar58;254912]ya bekir benim seni sevmemem için bir sebep varmı.yok sen bana karşı ne yaptın hiçbirşey.ben sana karşı bir yanlışım varmı bildiğim kadarıyla yok.e ozaman bu kırgınlığın sebebi ne ben bilmiyorum sen biliyorsan yaz.ya sen bu insanların büyüğüsün yaşına göre davran arkadaşlara yol gösterici ol biz önemli değiliz saygılar.kusura bakma sol elimi kullanamadığım için büyük harflere basamıyom.[/QUOTE]

bekir benim sana hiç kırgın deyilim ama bu site sanal alem herkes sohbet için gelir ya kardeşim ne senin belediyle meselen var varsada sen o belediyede memurdun gitin belediye yok düşmüş yok kacmış olur ama cözüm üretmek gerekirken intikam alırcasına yazmanı ben kınıyorum biz burda sizler için varız sizlerle tartışmak için deyil sohbet için varız ama bırakmıyorsun ya arkadaşım yararı olmaz bu tip yazmalarının zararı var bizi mecbur bırakırsın yapma ya benim sevenim de girer sevmeyenimde senimi ilgilendirir bana hatırlatırsın biz biliriz kimin sevilip sevilmedini söğüt yaprağını sele vermez bunu unutma

dark_yamtar58 18.04.2008 20:45

[QUOTE=kınasoglu;254923]bekir benim sana hiç kırgın deyilim ama bu site sanal alem herkes sohbet için gelir ya kardeşim ne senin belediyle meselen var varsada sen o belediyede memurdun gitin belediye yok düşmüş yok kacmış olur ama cözüm üretmek gerekirken intikam alırcasına yazmanı ben kınıyorum biz burda sizler için varız sizlerle tartışmak için deyil sohbet için varız ama bırakmıyorsun ya arkadaşım yararı olmaz bu tip yazmalarının zararı var bizi mecbur bırakırsın yapma ya benim sevenim de girer sevmeyenimde senimi ilgilendirir bana hatırlatırsın biz biliriz kimin sevilip sevilmedini söğüt yaprağını sele vermez bunu unutma[/QUOTE]

dışarıdan çözüm üretilmez çözüm üretme yeri belediye başkanı ve meclis üyelerinin işidir uyup uymamakta o beldenin insanlarına kalır.ben sana soruyorum siz bu nüfus işi için ne çözüm ürettiniz nasıl bir çalışma yaptınız sonucu ne oldu.sen belediyenin düşmesine benim sevindiğimi nerden biliyorsun.bak böyle yalan yanlış şeylere girme çarpılında ali sayana iş düşer bi de seni düzeltecek diye aliyle uğraşmayalım.

kınasoglu 18.04.2008 20:49

[QUOTE=dark_yamtar58;254922]siz belediye olarak davet ettinizde sizin yaptığınız pıroğrama uymayarak gelmedik mi.sizin bir pilanınız pırojeniz vardıda bizi bilgilendirdinizde katılmadık mı.ben belediyede 9 ay çalıştım ben, 4 nüfusum 2004 kadar adısta kaldı 12 ay 2002 seçiminde bile ben adısta oy kullandım.ben adısta aldığım parayı dışarıda harcamadım kabalağın naciyle rahmetli poruda yatırdım.sattığım evinen tarlanında yirmibeş kuruşunu dışarıda harcamadım onlarıda adısta bıraktım.benim adısta aldığım 9 aylık para zaten 12 senede benim nüfusuma gelmiştir bunda o kadar gözün olduğunu bilsem seninle helalleşirdim.hadi selam[/QUOTE]

ya kardeşim bizim kimsenin parasında gözümüz yok sen bilmezmidin gümüşdere beldesinin nufusu şişirme sen cok iyi bilisin eminim tabi bıraktın paraları iyi bilirim yapma ya 12 o belde senin nufusuna gelen para kurtarmıştır ayıp ayıp sen şu an bile gümüşdere beldesinin ekmegini yiyiorsun ama belediyele meselen varmış onu anladık biraz daha kalsaydın seni belediye başkanı secerdik gümüşdereye yaptın hizmetleri ödemiş olurduk bekir abi

kınasoglu 18.04.2008 20:53

[QUOTE=dark_yamtar58;254925]dışarıdan çözüm üretilmez çözüm üretme yeri belediye başkanı ve meclis üyelerinin işidir uyup uymamakta o beldenin insanlarına kalır.ben sana soruyorum siz bu nüfus işi için ne çözüm ürettiniz nasıl bir çalışma yaptınız sonucu ne oldu.sen belediyenin düşmesine benim sevindiğimi nerden biliyorsun.bak böyle yalan yanlış şeylere girme çarpılında ali sayana iş düşer bi de seni düzeltecek diye aliyle uğraşmayalım.[/QUOTE]
bak şimdi yazarsın hiç belediye yi aradımı ya arkadaşlar ne iş nasısınız durumunuz ne nufusumuz ne alemde sordunmu bu gün takip edersin o zaman bu kadar takip etseydin eminim arardın

dark_yamtar58 18.04.2008 20:54

[QUOTE=kınasoglu;254927]ya kardeşim bizim kimsenin parasında gözümüz yok sen bilmezmidin gümüşdere beldesinin nufusu şişirme sen cok iyi bilisin eminim tabi bıraktın paraları iyi bilirim yapma ya 12 o belde senin nufusuna gelen para kurtarmıştır ayıp ayıp sen şu an bile gümüşdere beldesinin ekmegini yiyiorsun ama belediyele meselen varmış onu anladık biraz daha kalsaydın seni belediye başkanı secerdik gümüşdereye yaptın hizmetleri ödemiş olurduk bekir abi[/QUOTE]

çok adi bir adam gibi konuşuyorsun senin bir peçen eksik biliyormusun.günü gelince bu lafları yiyeceksin

dark_yamtar58 18.04.2008 20:57

[QUOTE=kınasoglu;254927]ya kardeşim bizim kimsenin parasında gözümüz yok sen bilmezmidin gümüşdere beldesinin nufusu şişirme sen cok iyi bilisin eminim tabi bıraktın paraları iyi bilirim yapma ya 12 o belde senin nufusuna gelen para kurtarmıştır ayıp ayıp sen şu an bile gümüşdere beldesinin ekmegini yiyiorsun ama belediyele meselen varmış onu anladık biraz daha kalsaydın seni belediye başkanı secerdik gümüşdereye yaptın hizmetleri ödemiş olurduk bekir abi[/QUOTE]

lan izmirde taş ocaklarında lağım kanallarında çalışacam diye dudaklarının yaruğu hiç gitmiyorduya sen mi adam oldun başkaları mı şimdi kendini ne zannediyon.bakalım yüz yüzede konuşabilecekmisin.bekle çok yakında.

kınasoglu 18.04.2008 21:04

[QUOTE=dark_yamtar58;254930]çok adi bir adam gibi konuşuyorsun senin bir peçen eksik biliyormusun.günü gelince bu lafları yiyeceksin[/QUOTE]

tabi bizler beyni sulu adamla nası kunuşulmasını biliriz

dark_yamtar58 18.04.2008 21:05

[QUOTE=kınasoglu;254934]tabi bizler beyni sulu adamla nası kunuşulmasını biliriz[/QUOTE]

bekle çok yakında yaşı kuruyu seninle beraber göreceğiz.............................

kınasoglu 18.04.2008 21:08

[QUOTE=dark_yamtar58;254931]lan izmirde taş ocaklarında lağım kanallarında çalışacam diye dudaklarının yaruğu hiç gitmiyorduya sen mi adam oldun başkaları mı şimdi kendini ne zannediyon.bakalım yüz yüzede konuşabilecekmisin.bekle çok yakında.[/QUOTE]

tabi calışmak ayıp deyil bizler kocgibi calışır insangibi yemesini iyi biliriz senle herzaman heryerde konuşmaya hazırım biz hiç bir zaman hazır yemek kazanır yeriz

WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:33.