![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
RAHAT OL ÇAYINI İÇ YUDUM YUDUM
VERDİĞİN AYAĞI HEMEN OKUDUM BAŞKALARI GELİR DİYE UMUDUM KOLAY BELLİ DEĞİL ZOR BELLİ DEĞİL |
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Herkesin bir işi var gider işine[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Küpesini takmış, saçlar belinde[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Kadın mı, erkek mi bakılmıyor tipine[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Kadını erkeği birbirine karıştı[/SIZE][/FONT] |
Aydın abi ayağımı kaydırır,
Sabah akşam bana sayı saydırır, Lafımızı duymaz ama uydurur, Sağır belli değil kör belli değil. |
bugün site sayfamız sugibi akıyor
herkes kafayı neden bana takıyor bazıları çok yükseklerden bakıyor şaşı belli deyil kör belli deyil |
Sevda ümitlerim yere dökülmüş,
Daha genç yaşımda belim bükülmüş, Etekler baldırdan üste çekilmiş, Namus belli değil ar belli değil. :) |
[QUOTE=AŞIK AYDIN;567859]AYSİMA EBRULÜM HASRETİM NERDE
KAMERA KRONİK YOKTURMU BURDA SERVET BEY BENİ DÜŞÜRDÜ DERDE SİVABURSA DİVAN KURALIM CANLAR[/QUOTE] gurbetel beni düşürdü derde bu saydıkların her biri biryerde yem oldum burda çakala kurda döğüş belli deyil hır belli deyil |
[QUOTE=sandalli;568054]Aydın abi ayağımı kaydırır,
Sabah akşam bana sayı saydırır, Lafımızı duymaz ama uydurur, Sağır belli değil kör belli değil.[/QUOTE] KAFAMI YARIYOR ATTIĞIN TAŞLAR NEREYİ BULDUM ORADAN BAŞLAR GÖZÜNE VURURSAM DÖKÜLÜR DİŞLER SEVEN BELLİ DEĞİL VUR BELLİ DEĞİL |
İnsan nerde olsa dertle yaşıyor,
Engelleri bir şekilde aşıyor, Her önüne gelen eşya taşıyor, Kamyon belli değil TIR belli değil. |
İçerde bunaldım aram yok evle,
Bana dediler ki git keklik avla, Oynayayım dedim sizinle tavla, Pulları kaybolmuş zar belli değil. |
Her dağın ardında bir ümit durur,
Hasretlik sineme acılar vurur, Bir sevda uğruna kalmadı gurur, Verem belli değil çor belli değil. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:33. |
|