![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
yalan oldu o eski aşklar
artık evlilik mantıkla başlar kimin sözü geçerse o haşlar karı koca belli degil |
[QUOTE=sandalli;568059]İnsan nerde olsa dertle yaşıyor,
Engelleri bir şekilde aşıyor, Her önüne gelen eşya taşıyor, Kamyon belli değil TIR belli değil.[/QUOTE] ACEMİYİM GARDAŞ KALMA KUSURA YÜREKTE BİR YARA VARDIR BU SIRA ANCAK SEN ERERSİN BENDEKİ SIRRA ATEŞ BELLİ DEĞİL HAR BELLİ DEĞİL |
Yaşadıklarıma bulamam isim,
İçime saplanmış koca bir cisim, Ayları karışmış bozulmuş mevsim, Yağmur belli değil kar belli değil. |
Aşık Aydın geçtin işin başına,
Hüremetim var emeğine, yaşına, Karışılmaz ozanların işine, Kolay belli değil zor belli değil. |
Elinde kalmadı bir kırık saban,
Çıkmış gurbet ele memleket yaban, Şaşırmış ne yapsın köylü gariban, Peynir belli değil lor belli değil. |
[QUOTE=sivaburs;568060]İçerde bunaldım aram yok evle,
Bana dediler ki git keklik avla, Oynayayım dedim sizinle tavla, Pulları kaybolmuş zar belli değil.[/QUOTE] ustadı aradım nerede derken bugün siteye gelmiş erken tadını çıkaram ustalar varken atışacak mekan belli deyil yer belli deyil |
[QUOTE=sandalli;568067]Aşık Aydın geçtin işin başına,
Hüremetim var emeğine, yaşına, Karışılmaz ozanların işine, Kolay belli değil zor belli değil.[/QUOTE] SANA KIYARMIYIM BAŞIMIN TACI YETER GURBETTEKİ ÇEKTİĞİN ACI SANA NASİP OLSUN ÜMREYLE HACI GİT BELLİ DEĞİL DUR BELLİ DEĞİL |
Şaşırdık bizlerde günü, zamanı,
Gurbette garibin bitmez amanı, İçimde bir ateş tütmez dumanı, Külü belli değil, kor belli değil. |
vermiyor artık eski tadı
görünümüyle aynı kaldı adı hornonla doluyor çiçekteyken arkı elma belli degil nar belli degil |
[QUOTE=OSMAN ECE;568069]ustadı aradım nerede derken
bugün siteye gelmiş erken tadını çıkaram ustalar varken atışacak mekan belli deyil yer belli deyil[/QUOTE] Kulak verdim üstat sizdeki sese, Üstadımız sensin duyur herkese, Aslan yuva yapmış gelip kümese, Tavuğun çıktığı tar belli değil. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:41. |
|