![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Sivasburs gitti geri gelmiyor,
Ozanlarin kiymetini bilmiyor, Arasira olur böyle latife, Ozanlar O`nu pek cok seviyor. |
Dedim güzel ördek misin kaz mısın?
Dedi doğru yürü sen hırsız mısın? Dedim güzel gelin misin, kız mısın? Dedi top zülüfler yüzde sevgilim. Esmer Dursun YILDIZELİ Yolkaya |
[quote=EyüphanAydın;338140][B]EyüphanAydın geldi idmandan[/B]
[B]Sizlerdemi burdaydınız sabahtan ?[/B] [B]Yine ortalık çok iyi atışmış..[/B] [B]Selamlar olsun hepinize...[/B][/quote] Sende hoş geldin Eyüphan Çok gol kaçırdı arkadaşın Ayhan Çağırmışın eve gelsin Sibel Can Annen tatlıları hazırlasın bir yandan:D |
Esmerdursun hosgelmissin sayfaya,
Güzellikler koyalim gel araya, Sende takilirsan gardas buraya, Bir daha gidemen haberin olsun. |
[quote=esmerdursun;338162]Dedim güzel ördek misin kaz mısın?
Dedi doğru yürü sen hırsız mısın? Dedim güzel gelin misin, kız mısın? Dedi top zülüfler yüzde sevgilim.[/quote] [B][COLOR=darkorange]öncelikle hoşgeldin diyeyim[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]selam vermedin bari ben vereyim[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]ben sitenin kronicki[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]sorsam gelinmisin kızmısın [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]acep beni döven mi ki [/COLOR][/B] |
Kirmizi gülleri takmis zülfüne,
Güzel türküleri dolar dilne, Asik oldum bende sari geline, Sari saclarini savurur gezer. |
[quote=esmerdursun;338162]Dedim güzel ördek misin kaz mısın?
Dedi doğru yürü sen hırsız mısın? Dedim güzel gelin misin, kız mısın? Dedi top zülüfler yüzde sevgilim. Esmer Dursun YILDIZELİ Yolkaya[/quote] Ne ördek ne kaz biz Sivas'tan ozan Hırsızlıkla işimiz olmaz Ramazan Sende hoşgeldin yeni ozan Haydi göster kendini o zaman |
Gavurun kizi nazin kavurur beni,
Seni seviyorum yalnizca seni, Güldürme üstüme ne olur eli, Sari saclarini savurup gezme. |
Sandalli dedigin kücük bir usak,:)
Bizde sevginin gölüne kosak, Sivaslilar net te ozanla cosak, Sari saclarini savurup gezme. |
[B][QUOTE=arifcoskun;338165]Sende hoş geldin Eyüphan
Çok gol kaçırdı arkadaşın Ayhan Çağırmışın eve gelsin Sibel Can Annen tatlıları hazırlasın bir yandan:D[/QUOTE] Sibel can benim neyime :) Teşekkür ettim o güzel paylaşımın için size ufak bir selseliş duydum tenime :) Tekrar hoş buldukkkk :D [/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:24. |
|