![]() |
--->: -->: GÜMÜŞDERE'LİLERİN SOHBET ALANI
[QUOTE=dark_yamtar58;254938]bekle çok yakında yaşı kuruyu seninle beraber göreceğiz.............................[/QUOTE]
fazla gec kalma beklerim ................................................ |
--->: GÜMÜŞDERE'LİLERİN SOHBET ALANI
site adabına uyarak burada daha fazla tebiyesizleşmeyeceğim bakalım yüz yüzede bütün arkadaşlar şahit yine böyle yiğitmisin seninle bi erkek erkeğe karşılaşacağız sende şaşıracaksın.şimdilik benim yazılarıma cevap yazma çok ağır konuşacağım buna beni mecbur etme.ben seni bulacağım günekadar sen beni bulmak istiyorsan istediğin yerde.
|
[QUOTE=kınasoglu;254943]fazla gec kalma beklerim ................................................[/QUOTE]
sen istersinde ben seni bekletirmiyim canım kardeşim hiç ummadığın bir zamanda,hiç beklemediğin bir yerde. |
[QUOTE=dark_yamtar58;254930]çok adi bir adam gibi konuşuyorsun senin bir peçen eksik biliyormusun.günü gelince bu lafları yiyeceksin[/QUOTE]
bana hiç kimse lafımı yediremez yeycem lafı yazmam sen iyi tanırsın beni |
[QUOTE=kınasoglu;254943]fazla gec kalma beklerim ................................................[/QUOTE]
yarın tatil istersen yüreğin yetiyorsa ankarada buluşalım he ikimizede uzaklığı ayni yiyor mu kabul mü. |
[QUOTE=kınasoglu;254946]bana hiç kimse lafımı yediremez yeycem lafı yazmam sen iyi tanırsın beni[/QUOTE]
seningibileri çok iyi tanırım yüreğin yetiyormu siteyi okuyanlar bizi dinliyor yarın ankaraya geliyormusun erkekçe konuş |
abicim naber selamün aleyküm nasılsın
|
ya bu kadar benle hesabın varsa beni bulursun benim senle ankaraya gelecek kadar hesabım yok benim adresim beli
|
[QUOTE=ersoy_34;254951]abicim naber selamün aleyküm nasılsın[/QUOTE]
aleyküm selam ersoy kardeşim nerelerdesin sen ya arayı bu kadar açma görüyosun tekbaşıma kaldım.muhabbete ihtiyacım var. |
[QUOTE=kınasoglu;254952]ya bu kadar benle hesabın varsa beni bulursun benim senle ankaraya gelecek kadar hesabım yok benim adresim beli[/QUOTE]
o zaman erkek ol burası erkelerin sitesi karı gibi dedikodu yapma.hiçbirşeyin hesabı kalmaz bu dikilitaştada olmaz ortaharmandada.benim hesabım hesap vermeyeceğim yerlerde olur merak et me. |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:00. |