![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=sivaburs;571774]Börek çoktan bitmiş sıra ketede,
Ozanlar yiyorlar biraz ötede, sivaburs dost arar gezer sitede, Beni yalnızlığa itme davulcu. Yalnız bırakıldık be üstadım. Ağzına, yüreğine sağlık. İyiki varsın ve İyi geceler.[/QUOTE] benim internet bugün iyice tekliyor biraz suçlasam hemen kendin aklıyor aşık dıyari baba herkesi yarin bekliyor siyahiyi getirmeden yatma davulcu SİZEDE HAYIRLI GECELER CAN ARKADAŞIM |
Diller merhem olur binbir acıma,
Benden selam olsun gardaş bacıma, Ozanım gel hele geç yamacıma, İki çift laf etmek zor mu geliyor? |
[QUOTE=sivaburs;572113]Diller merhem olur binbir acıma,
Benden selam olsun gardaş bacıma, Ozanım gel hele geç yamacıma, İki çift laf etmek zor mu geliyor?[/QUOTE] yettim ustad hemencek yettim dün verdiğim sözü bugün unuttum akı karayı bugün birbirine kattım yavaş git arkandan tırmı geliyor |
[QUOTE=OSMAN ECE;572120]yettim ustad hemencek yettim
dün verdiğim sözü bugün unuttum akı karayı bugün birbirine kattım yavaş git arkandan tırmı geliyor[/QUOTE] Bir kusur ettiysem sizler edin af, Sayın ki bu ozan hakikaten saf, Siyahı azaldı saçım bir tuhaf, Yoksa alttan alttan kır mı geliyor? |
[QUOTE=sivaburs;572122]Bir kusur ettiysem sizler edin af,
Sayın ki bu ozan hakikaten saf, Siyahı azaldı saçım bir tuhaf, Yoksa alttan alttan kır mı geliyor?[/QUOTE] bizim ozanlara sanki bir hal oldu bülbül gibi şakıyan diller lal oldu birileri sanki birazıcık kıl oldu bu işin altından bilmem hır mı geliyor |
[QUOTE=OSMAN ECE;572123]bizim ozanlara sanki bir hal oldu
bülbül gibi şakıyan diller lal oldu birileri sanki birazıcık kıl oldu bu işin altından bilmem hır mı geliyor[/QUOTE] Haklısın Üstadım kimseler gelmez, Dostların kelamı kulağı delmez, Öyle kolay kolay dostluklar ölmez, Bizlere katılmak ar mı geliyor? |
[QUOTE=sivaburs;572125]Haklısın Üstadım kimseler gelmez,
Dostların kelamı kulağı delmez, Öyle kolay kolay dostluklar ölmez, Bizlere katılmak ar mı geliyor?[/QUOTE] dostluklar ebediy asla bozulmaz ölmeyen canlara mezar kazılmaz usta kalemlerden yanlış yazılmaz yoksa acemı bir tor mu geliyor |
[QUOTE=OSMAN ECE;572128]dostluklar ebediy asla bozulmaz
ölmeyen canlara mezar kazılmaz usta kalemlerden yanlış yazılmaz yoksa acemı bir tor mu geliyor[/QUOTE] Şansım yok ağızda ıslanmaz baklam, Kırk takla atarım görülmez taklam, Gömleğim ceketim hep sırılsıklam, Hele bak vücuttan ter mi geliyor? |
[QUOTE=sivaburs;572131]Şansım yok ağızda ıslanmaz baklam,
Kırk takla atarım görülmez taklam, Gömleğim ceketim hep sırılsıklam, Hele bak vücuttan ter mi geliyor?[/QUOTE] ölünün ardından yakarlar ağıt teri sıkıntıyı bir yana dağıt al hele eline bir deste kağıt bak hele jokere permi geliyor |
[QUOTE=OSMAN ECE;572134]ölünün ardından yakarlar ağıt
teri sıkıntıyı bir yana dağıt al hele eline bir deste kağıt bak hele jokere permi geliyor[/QUOTE] Jokere dönersin şimdi anladım, Ortam sıcak oldu yandım inledim, Bir haber verdiler çok serinledim, Gemerek dağından kar mı geliyor? |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:27. |
|