![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=sandalli;572500]Bir güzel tanıdım gözleri çakır,
Tezgaha oturmuş halılar dokur, Müslüman gönülden ayetler okur, Hatim sure sure, cüzünen gelir.[/QUOTE] sandımki siyahim bana küstü uğruna sererim bu yaşlı postu şükür birlikte gördüm ben iki dostu siyahi siva burs yüzünen gelir |
Hayal ile geçti gidiyor ömür,
Hayat öyle sert ki sanırsın demir, Daha dünkü bebek dinlemez emir, Oğlum her gün eve kızınan gelir. |
Anlamıyorum ki bizlerde mi suç,
Çocuk yetiştirmek şimdi hayli güç, Zamane gençleri alır mp3 Türküyü dinlemez cazınan gelir. |
[QUOTE=OSMAN ECE;572503]sandımki siyahim bana küstü
uğruna sererim bu yaşlı postu şükür birlikte gördüm ben iki dostu siyahi siva burs yüzünen gelir[/QUOTE] Yağmur ile yağıp, yel ile esmem, Sen benim ustamsın selamı kesmem, sivaburs hocama ve sana küsmem, Gardaşın sizlere özünen gelir. |
[QUOTE=OSMAN ECE;572495]
eskiden soba yanardı tezekten tarlalarda yürüyemezdik kezekten salim ozan arif ozan bakar uzaktan altı ay sonra güzünen gelir[/QUOTE] Sıcaklar gitmez yandık kavrulduk Kalmadı derman perişan olduk Geleceğim lakin arabam bozuk Uzaktan davulun sesi çok dertli gelir :) |
Siz yokken içime saplanır ağrı,
Gelirim sayfaya yaparım çağrı, Bu acemi şoför sizlere doğru, Seksen yavaş kalır yüzinen gelir. |
[QUOTE=sivaburs;572505]Anlamıyorum ki bizlerde mi suç,
Çocuk yetiştirmek şimdi hayli güç, Zamane gençleri alır mp3 Türküyü dinlemez cazınan gelir.[/QUOTE] gençlere bakarım ben arasıra horoz olmadan çıkıyor tara cebini arasan bulunmaz par yanından bin beşyüz pozunan gelir |
Türkiye çok sıcak, Almanya soğuk,
Susuz kaldık bu ay sesimiz boğuk, Boynumuz gurbette zaten hep eğik, Felek her oyuna kozunan gelir. |
Almanya soğuktur bilirim evet,
Gelir serinlerim yaparsan davet, Sözünden hiç çıkmam olmaz rehavet, Bu ozan gelirse muzunan gelir. |
Gece erken olur dayanmaz gözler,
Bir gün ayrı kalsam kalp sizi özler, Üstadım, ozanım, yiğidim sizler, Sandalli yanına hazınan gelir. |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:50. |
|