![]() |
--->: GÜMÜŞDERE'LİLERİN SOHBET ALANI
[QUOTE=kınasoglu;254952]ya bu kadar benle hesabın varsa beni bulursun benim senle ankaraya gelecek kadar hesabım yok benim adresim beli[/QUOTE]
ve kapat şu dedikoduyu allahını kitabını seviyorsan şu konuyu beni çileden çıkartma beni yine siteden uzaklaştıracak şeyleri söylemeye mecbur etme bana cevap verme. |
bak beni kendi sevyene düşürme bana yazma ben hiç birzaman dedi kodu yapmam erkeliğimizi siteye yansıtmamıza gerek görmüyorum ben bu site herkes okur orası gümüşderelilerin sohbet sitesi
|
--->: meraba adıslılar
[QUOTE=burhan;254846]Veli küçük doğru yanıt teşekür ediyorum.[/QUOTE]
:):):):) ________________________________ |
bu siteye giren ve sivasta oturan bütün arkadaşlara soruyorum.küçük bekir (Bekir Kartal)ın durumundan bizlere bilgi verirseniz seviniriz.
|
[B][I][COLOR="Red"]Sivasta geçirdiği kaza sonucu hastanede tedavi gören Bekir KARTAL'a acil şifalar dilerim.
Ayrıca bütün Adıslı hemşerilerime iyi geceler dilerim...[/COLOR][/I][/B] |
[B][I][COLOR="Red"]
Dark Yamtar'ada geçirmiş olduğu kaza nedeniyle şifalar dilerim. Adıslı hemşerilerim dikkat edinde bu aralar motosikletlerden uzak duralım. Allahım herkese sağlık sıhhat ihsan eylesin... [/COLOR][/I][/B] |
dark abici sen kazamı geçirdin abimbenim ya geçmiş olsun degerli hemşerim
|
Cümleten selamünaleyküm değerli forum arkadaşlarım,hayırlı sabahlar mutlu yarınlar
[YOUTUBE]EUXuXGBo5P4[/YOUTUBE] |
Herkese selamlar.Hoş sohbetler.
|
reise ve abduş kardeşe yiyido turana susurluktan kucak dolusu selamlar
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:48. |