![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=sandalli;572514]Türkiye çok sıcak, Almanya soğuk,
Susuz kaldık bu ay sesimiz boğuk, Boynumuz gurbette zaten hep eğik, Felek her oyuna kozunan gelir.[/QUOTE] ne deyim dost böle zamane hepimiz düştük ahtı amane almanyadaki kaşı kemane haberi bizlere azınan gelir |
Bu akşam da bitti doldum gene hırs,
Sandallı üstattan alamadım kurs, Ne hallere düştü ozan sivaburs, Yerlerde sürünür tozunan gelir. |
bugünde geldik günün sonuna
diyarim bürünmüş abdal donuna devamı diyelim çarşamba gününe ozanlar toplanıp yozunana gelsin |
[QUOTE=OSMAN ECE;572520]
bugünde geldik günün sonuna diyarim bürünmüş abdal donuna devamı diyelim çarşamba gününe ozanlar toplanıp yozunana gelsin[/QUOTE] Günler bitmez dönüşür başa Her şey gelir sağ olan başa Osman Abim sen çok yaşa Ozanlar saz ile söz ile gelsin |
[B][FONT=Book Antiqua]Gurbet'te Geçmiyor Vakit,
Pide Alamazsin Yoksa Nakit, Yoktur Heycan hersey Sabit, Sila'dan uzak yine Bayram Gelir .[/FONT][/B] |
[I][B]Alsam sazı çıksam Sivas eline
Uzun uzun baksam seyfe beline Çiçekler bağlasam saçın teline Elinde bir demet gülünen gelir.[/B][/I] |
[QUOTE=Salim58;573310][I][B]Alsam sazı çıksam Sivas eline
Uzun uzun baksam seyfe beline Çiçekler bağlasam saçın teline Elinde bir demet gülünen gelir.[/B][/I][/QUOTE] kaleye çıkıpta çalmalı sazı alkışlarlar seni gelini kızı düşürdün içime ince sızı lalolmuş ağızda dilinen gelir |
Kızım düğün için henüz çok erken,
Yanlışa düşersin seçeyim derken, Saçları siyah sırma variken, Aklını yitirmiş kelinen gelir. :) |
Her yer ağa dolu bir ben maraba,
Varı yoğu verdik gitti şaraba, Geçen sene aldım ben bir araba, Benzin ile değil pilinen gelir. |
[QUOTE=sandalli;573324]Her yer ağa dolu bir ben maraba,
Varı yoğu verdik gitti şaraba, Geçen sene aldım ben bir araba, Benzin ile değil pilinen gelir.[/QUOTE] Arif Abi suskun ağrıyor başı, Salim de yazmıyor kırılmış dişi, Bayan ozanların bitmiyor işi, Sandallı üstadım yelinen gelir. |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:11. |
|