![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=sivaburs;574500]Memleket haline ağlar dururum,
Kafamı taşlardan taşa vururum, Nasıl da silindi gitti gururum, Eller nasır tutmuş aya ortada.[/QUOTE] hasret kaldık köyde kara turaba betonlaştı her taraf döndü haraba kimi atına bindi kimin altında araba ben ise kalmışım yaya ortada |
[QUOTE=OSMAN ECE;574502]hasret kaldık köyde kara turaba
betonlaştı her taraf döndü haraba kimi atına bindi kimin altında araba ben ise kalmışım yaya ortada[/QUOTE] Kalbimiz karardı yüzümüz soldu, Neden içimize fesatlık doldu, Bu ülke tek renkti rengarenk oldu, Zalimin sürdüğü boya ortada. |
[B][I][COLOR="DarkRed"]Kendimi israilin elinde esir
Filistin halki kadar magdur Bir özgürlük savascisi kadar asil Zalim elindeki ferman kadar kati gördüm. [URL=http://img121.imageshack.us/i/55uo1.gif/][IMG]http://img121.imageshack.us/img121/1007/55uo1.gif[/IMG][/URL][/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=sivaburs;574504]Kalbimiz karardı yüzümüz soldu,
Neden içimize fesatlık doldu, Bu ülke tek renkti rengarenk oldu, Zalimin sürdüğü boya ortada.[/QUOTE] altına sermeye bulamaz yaygı kalmadı insanlık köreldi duygu büyüğe küçüğe kalmadı saygı edep belli deyil haya ortada |
[QUOTE=OSMAN ECE;574512]altına sermeye bulamaz yaygı
kalmadı insanlık köreldi duygu büyüğe küçüğe kalmadı saygı edep belli deyil haya ortada[/QUOTE] Birlik beraberlik harcı karılsın, Ülkemin ağları baştan örülsün Bunlar bir tuzaktır lütfen görülsün, Açın gözünüzü foya ortada. |
[QUOTE=sivaburs;574514]Birlik beraberlik harcı karılsın,
Ülkemin ağları baştan örülsün Bunlar bir tuzaktır lütfen görülsün, Açın gözünüzü foya ortada.[/QUOTE] hepimiz arar olduk eski kır atı bakıp halimize gülüyor batı bazı kafalar taştanda katı balyozla kırılmaz kaya ortada |
[QUOTE=OSMAN ECE;574518]hepimiz arar olduk eski kır atı
bakıp halimize gülüyor batı bazı kafalar taştanda katı balyozla kırılmaz kaya ortada[/QUOTE] Üstümüzden kalktı rahmet yağmuru, Herkes fırlatıyor bize çamuru, Bizi bölenlerin unu hamuru, Ezelden bozuktur maya ortada. |
[QUOTE=sivaburs;574521]Üstümüzden kalktı rahmet yağmuru,
Herkes fırlatıyor bize çamuru, Bizi bölenlerin unu hamuru, Ezelden bozuktur maya ortada.[/QUOTE] oyu alır vatandaşı başından savar pişman olur vatandaş dizini döver herkes kendi yaptığı işini över yaptıkları işler nerde guya ortada |
[QUOTE=OSMAN ECE;574528]oyu alır vatandaşı başından savar
pişman olur vatandaş dizini döver herkes kendi yaptığı işini över yaptıkları işler nerde guya ortada[/QUOTE] Sivaburs diyor ki bitsin kara kış, Coşsun İstiklale kutlu bir akış, Ülkem insanına hep nakış nakış, Tığlarla örülen oya ortada. Üstadım yüreğine sağlık. |
[QUOTE=sivaburs;574530]Sivaburs diyor ki bitsin kara kış,
Coşsun İstiklale kutlu bir akış, Ülkem insanına hep nakış nakış, Tığlarla örülen oya ortada. Üstadım yüreğine sağlık.[/QUOTE] siva ustadıma hayırlı geceler sahur yaklaşıyor tüter bacalar diyari baba uykusuz biraz bocalar yavaş yavaş yatağa kaya ortada eline yüreğine sağlık ozanım |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:01. |
|