![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=sandalli;575851]Yıllar var haber yok siladan, yardan,
Yüreğim içinde geçilmez zardan, Gurbet geceleri zor olur zordan, Halimi bilmezler herşey ortada.[/QUOTE] derdini anlatamassın kimseye varıp her yiğit gurbette garipmi garip gelipte birleri halin hatrin sorup kapını çalmazlar her şey ortada |
[QUOTE=OSMAN ECE;575863]derdini anlatamassın kimseye varıp
her yiğit gurbette garipmi garip gelipte birleri halin hatrin sorup kapını çalmazlar her şey ortada[/QUOTE] Niye geldik bilemem gurbete niye, Eyvallah etmedik ağaya, beye, Gizliden ağalarım vatanım diye, Selam da almazlar herşey ortada. |
[QUOTE=sandalli;575865]Niye geldik bilemem gurbete niye,
Eyvallah etmedik ağaya, beye, Gizliden ağalarım vatanım diye, Selam da almazlar herşey ortada.[/QUOTE] diyarinin yarasına tuz alıp basma deli poyraz gibi savrulup esme kaderin yanlışsa kimseye küsme ahvalin bilmezler her şey ortada ayak aynı oldu özür dilerim |
[QUOTE=OSMAN ECE;575867]diyarinin yarasına tuz alıp basma
deli poyraz gibi savrulup esme kaderin yanlışsa kimseye küsme ahvalin bilmezler her şey ortada [/QUOTE] Diyari ustama saygım var benim, Yoluna kurbandır, bu canım, tenim, Sandalli Mevla´ya dönükse yönüm, Şehitler ölmezler herşey ortada. Estagfrullah üstadim, ne demek. |
kolayca kırılmaz eski toprak testıler
geçen ramazanda yağıp estiler bu iki dost birbirine niye küstüler bu rüyayı yoran gelsin iştemeydan siz yokken olmuyor sitenin tadı biliyorum vermedim şimdilik adı ikinizi bekliyor mahgemede kadı ifadesin veren gelsin işte meydan |
[QUOTE=OSMAN ECE;576036]kolayca kırılmaz eski toprak testıler
geçen ramazanda yağıp estiler bu iki dost birbirine niye küstüler bu rüyayı yoran gelsin iştemeydan siz yokken olmuyor sitenin tadı biliyorum vermedim şimdilik adı ikinizi bekliyor mahgemede kadı ifadesin veren gelsin işte meydan[/QUOTE] Sorun bende değil diyeyim sana, Bir tavır alındı görürüm bana, Çok dikkat gösterdim ben sui zana, Küslüğü süren gelsin işte meydan. |
[QUOTE=sivaburs;576046]Sorun bende değil diyeyim sana,
Bir tavır alındı görürüm bana, Çok dikkat gösterdim ben sui zana, Küslüğü süren gelsin işte meydan.[/QUOTE] eski dostlar küs tutmaz çalışan demir pas tutmaz bu ayda kalpler is tutmaz sesleyin yaren gelsin işte meydan |
[QUOTE=OSMAN ECE;576049]eski dostlar küs tutmaz
çalışan demir pas tutmaz bu ayda kalpler is tutmaz sesleyin yaren gelsin işte meydan[/QUOTE] İsteyen darılsın karışmam keyfe, Bir bir uzaklaştı o eski tayfa, Dostlukla yazmıştım ben sayfa sayfa, Defteri düren gelsin işte meydan. |
[QUOTE=sivaburs;576052]İsteyen darılsın karışmam keyfe,
Bir bir uzaklaştı o eski tayfa, Dostlukla yazmıştım ben sayfa sayfa, Defteri düren gelsin işte meydan.[/QUOTE] süre süre geliyorum onun izini acıtmayın bu yaşlının özünü herkes tutsun dostluk sözünü verdiği sözde duran gelsin işte meydan |
[QUOTE=OSMAN ECE;576056]süre süre geliyorum onun izini
acıtmayın bu yaşlının özünü herkes tutsun dostluk sözünü verdiği sözde duran gelsin işte meydan[/QUOTE] Sözüm hiçbir zaman eğri olmadı, Kalbime kötülük gelip dolmadı, Bağımda dost gülü asla solmadı, Arkadan vuran gelsin işte meydan. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:29. |
|