![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=sivaburs;576058]Sözüm hiçbir zaman eğri olmadı,
Kalbime kötülük gelip dolmadı, Bağımda dost gülü asla solmadı, Arkadan vuran gelsin işte meydan.[/QUOTE] senin gibi dosta asla vurulmaz sevgi muhabbetle gönül yorulmaz birlik olmadan düzen kurulmaz bu düzeni kuran gelsin işte meydan |
[QUOTE=OSMAN ECE;576063]senin gibi dosta asla vurulmaz
sevgi muhabbetle gönül yorulmaz birlik olmadan düzen kurulmaz bu düzeni kuran gelsin işte meydan[/QUOTE] Sevdiğim dostları görürüm nadir, Çok merak ederim nedeni nedir, Çıkıp oturmuştum kırıldı sedir, Sediri kıran gelsin işte meydan. |
[QUOTE=sivaburs;576065]Sevdiğim dostları görürüm nadir,
Çok merak ederim nedeni nedir, Çıkıp oturmuştum kırıldı sedir, Sediri kıran gelsin işte meydan.[/QUOTE] bilmem ara bozanlar neyi aradı ozanlarımız tek tek burdan ıradı bu hanneslik kimlere yaradı hesap soran gelsin işte meydan |
[QUOTE=OSMAN ECE;576072]bilmem ara bozanlar neyi aradı
ozanlarımız tek tek burdan ıradı bu hanneslik kimlere yaradı hesap soran gelsin işte meydan[/QUOTE] Koyduğum resmimi eleştirdiler, Bir yer gösterdiler yerleştirdiler, İsmimi cismimi değiştirdiler, Kanıma giren gelsin işte meydan. |
[QUOTE=sivaburs;576074]Koyduğum resmimi eleştirdiler,
Bir yer gösterdiler yerleştirdiler, İsmimi cismimi değiştirdiler, Kanıma giren gelsin işte meydan.[/QUOTE] diyarinin aklı ermedi sitenin sırına bugün sordum yetgilinin birine eşek bağlanmazki arap atın yerine arkamızdan üren gelsin işte meydan YÜREĞİNE SAĞLIK USTAD HAYIRLI GECELER BU BİR ATIŞMADIR KIMSE ALINMASIN |
[QUOTE=OSMAN ECE;576076]diyarinin aklı ermedi sitenin sırına
bugün sordum yetgilinin birine eşek bağlanmazki arap atın yerine arkamızdan üren gelsin işte meydan YÜREĞİNE SAĞLIK USTAD HAYIRLI GECELER BU BİR ATIŞMADIR KIMSE ALINMASIN[/QUOTE] Üzülme Diyarim gözümün nuru, sivaburs ozanın tuzu çok kuru, İsterse İsrafil üflesin suru, Gerçeği gören gelsin işte meydan. Allah sana kalbin kadar temiz bir ömür versin Üstadım. Hayırlı geceler. |
Sivaburs dostluğun herşeyden öte
Bağında bahçende güllerin bite Bülbül ah etsede gönülden dile İşte bağ, işte gül işte meydan |
burda ilk tanıdığım ikiside ilk göz ağrım
biri siyahi dost biri siva burs ustad bugün sizlere olsun bu son çağrım biri siyahi dost biri siva burs ustad İKİ YILDIR HEPİNİZLE ÇOK İYİ VAKİT GEÇİRDİM HEPİNİZ ALLAHA EMANET OLUN |
[QUOTE=OSMAN ECE;576293]burda ilk tanıdığım ikiside ilk göz ağrım
biri siyahi dost biri siva burs ustad bugün sizlere olsun bu son çağrım biri siyahi dost biri siva burs ustad İKİ YILDIR HEPİNİZLE ÇOK İYİ VAKİT GEÇİRDİM HEPİNİZ ALLAHA EMANET OLUN[/QUOTE] Diyari bu veda bilmem ne için, Var ise alınsın söyle de öcün, İki çapulcuya yetmez mı gücün? Şeker, bal damlayan dilin susmasın. |
[QUOTE=sandalli;576303]Diyari bu veda bilmem ne için,
Var ise alınsın söyle de öcün, İki çapulcuya yetmez mı gücün? Şeker, bal damlayan dilin susmasın.[/QUOTE] kimse kullanmıyor artık siyah kömürü dostluk uğrunda yaşlandırdım ömürü ikinize yaptım biraz duygu sömürü iki can dostu birlikte görmek istedim mızraba seda veren elin susmasın |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:43. |
|