![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=OSMAN ECE;576293]
burda ilk tanıdığım ikiside ilk göz ağrım biri siyahi dost biri siva burs ustad bugün sizlere olsun bu son çağrım biri siyahi dost biri siva burs ustad İKİ YILDIR HEPİNİZLE ÇOK İYİ VAKİT GEÇİRDİM HEPİNİZ ALLAHA EMANET OLUN[/QUOTE] Osman Abim hayırdır bu veda niye? Sürçü lisan ettiysek bizi af eyle Gönülden dile dökülen her kelime Olsun dostluğa açılan pencere |
bazen duygu sömürüsü işe yarıyor
gönül her yerde dostun arıyor bazen kendin bilmezler gönül kırıyor açılsın yaprakların dalın susmasın [QUOTE=arifcoskun;576307]Osman Abim hayırdır bu veda niye? Sürçü lisan ettiysek bizi af eyle Gönülden dile dökülen her kelime Olsun dostluğa açılan pencere[/QUOTE] mahsat veda deyildi arif bey bir amacım vardı numara yaptım oda işe yaradı hepinizi çok seviyorum ancak ölüm ayırır sizlerden |
[QUOTE=OSMAN ECE;576308]bazen duygu sömürüsü işe yarıyor
gönül her yerde dostun arıyor bazen kendin bilmezler gönül kırıyor açılsın yaprakların dalın susmasın mahsat veda deyildi arif bey bir amacım vardı numara yaptım oda işe yaradı hepinizi çok seviyorum ancak ölüm ayırır sizlerden[/QUOTE] Taş bile ağırdır kendi yerinde, Dostluğun sevgisi durur serinde, Her gün işim vardır sabah köründe, Sen çal da sazını telin susmasın. Radyolar kapalı, ozanlar sessiz, Yaşanmaz şiirsiz, bir de nefessiz, Ümidim kırıldı, gönlüm hevessiz, Yine bana hasret yolu göründü. |
[QUOTE=sandalli;576310]Taş bile ağırdır kendi yerinde,
Dostluğun sevgisi durur serinde, Her gün işim vardır sabah köründe, Sen çal da sazını telin susmasın. Radyolar kapalı, ozanlar sessiz, Yaşanmaz şiirsiz, bir de nefessiz, Ümidim kırıldı, gönlüm hevessiz, Yine bana hasret yolu göründü.[/QUOTE] her günümüz hasret hergün çile bülbül zar eyler ol konca güle gurbetlik acısın ben bile bile yıkık viraneler yalı göründü |
[QUOTE=OSMAN ECE;576557]her günümüz hasret hergün çile
bülbül zar eyler ol konca güle gurbetlik acısın ben bile bile yıkık viraneler yalı göründü[/QUOTE] Arif ozan gelir uzaktan bakar, İki satır yazar hep haklı çıkar, Diyari sözlerin ciğerim yakar, İyi bak içimde külü göründü. |
[QUOTE=sandalli;576567]Arif ozan gelir uzaktan bakar,
İki satır yazar hep haklı çıkar, Diyari sözlerin ciğerim yakar, İyi bak içimde külü göründü.[/QUOTE] çocukken yapardık tahtadan kızak yoksulluk kurdu yoluma tuzak yıllardır kaldım yavrumdan uzak ağladım gözlerimin seli göründü |
[QUOTE=OSMAN ECE;576573]çocukken yapardık tahtadan kızak
yoksulluk kurdu yoluma tuzak yıllardır kaldım yavrumdan uzak ağladım gözlerimin seli göründü[/QUOTE] Fakirlik yüzünden belim büküldü, Yokluğu görünce dostlar çekildi, Aklım gitti bir sarıya takıldı, Düşümde zülfünün teli göründü. |
[QUOTE=sandalli;576581]Fakirlik yüzünden belim büküldü,
Yokluğu görünce dostlar çekildi, Aklım gitti bir sarıya takıldı, Düşümde zülfünün teli göründü.[/QUOTE] görünüşte sanki dlsiz bir sabi ? eğilip baktığında görünmez dibi sanki ozanlar burda istenmez gibi ? başka sitelerde dolu göründü |
Kara yazmış bize yazıyı yazan
Çıkarmı bu yazgıyı bir bozan Büyüdü bostana diktiğimiz soğan Yetişen ekinler uzaktan göründü |
[QUOTE=OSMAN ECE;576583]görünüşte sanki dlsiz bir sabi ?
eğilip baktığında görünmez dibi sanki ozanlar burda istenmez gibi ? başka sitelerde dolu göründü[/QUOTE] Çekemezler belli burada bizi, Yine de kaybolmaz aşığın izi, Canımdan değerli tutarken sizi, Yine kalleşlerin eli göründü. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:09. |
|