![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=sandalli;577397]Ramazan geleli dagıldı düzen,
Bir sen kaldın artık siteye yazan, Bulunmaz alemde sen gibi ozan, Canımı yoluna yıkasım gelir.[/QUOTE] gönüller birdir dağılmaz düzen biraz düşün her şeyi çözen özelden bazen hakaret yazan lafını ağzına tıkasım gelir |
[QUOTE=OSMAN ECE;577400]
vatan perişandı umutlar kırılmış atalar toplanıp karar verilmiş cumhuriyetin temeli burda kurulmuş yattığın yer nur mekan cennet olsun[/QUOTE] Giyermiş eskiler ayakta çarık Dualar dilde başında sarık Kanıyla cepheye silah taşıdık Birlik,dirlik hep bizimle olsun |
[QUOTE=sandalli;577403]Darılma Diyari anla sen halden,
Farkımız kalmadı kuru bir daldan, Mahrum etme bizi dildeki baldan, Gidersen ardına bakasım gelir.[/QUOTE] can siyahime ben darılmam alçak gönüllüyüm kurulmam gün gelir unutulur sorulmam kama kurşunlar sıkasım gelir |
[QUOTE=OSMAN ECE;577405]gönüller birdir dağılmaz düzen
biraz düşün her şeyi çözen özelden bazen hakaret yazan lafını ağzına tıkasım gelir[/QUOTE] Bilmeyenler duysun, ünvanım, şanım, Yoluna fedadır bu tatlı canım, Hakaret edenler düşmanım benim, Boynunu altıma bükesim gelir. |
amanın dostlar yetişin gelin hele
arif bey ayağı değiştirdi acep niye bakın bir ateşimi var acep kele asıl kendisi hep nazınan gelir |
[QUOTE=OSMAN ECE;577409]can siyahime ben darılmam
alçak gönüllüyüm kurulmam gün gelir unutulur sorulmam kama kurşunlar sıkasım gelir[/QUOTE] Çürümüş çaputa yapılmaz yama, Yakışmaz eline tabanca, kama, Sıkılıca bazen gurbette ama, Şöyle bir cigara yakasım gelir. |
ahanda kusdüm gidiyom uşahnedense herkes beni bugün görmezden geliyor
naaptım ki bilmek isterdim. |
[QUOTE=sandalli;577416]Çürümüş çaputa yapılmaz yama,
Yakışmaz eline tabanca, kama, Sıkılıca bazen gurbette ama, Şöyle bir cigara yakasım gelir.[/QUOTE] bazende insan kendi kanun uygular aşık diyari babadan sevgi saygılar herkese beslediğin bu güzel duygular bütün derdimi sana dökesim gelir |
Bir tabakta meyve sundu bizlere,
Hayran kaldı herkes güzel sözlere, Tanıtayım dostlar O´nu sizlere, Yollarına çiçek dökesim gelir. [QUOTE=OSMAN ECE;577421]bazende insan kendi kanun uygular aşık diyari babadan sevgi saygılar herkese beslediğin bu güzel duygular bütün derdimi sana dökesim gelir[/QUOTE] Siyahi, kaderim benden de kara, Kapanmaz yıllardır açılan yara, Öde öde bitmez gönlüme kira, Bu sevdayı kalpten sökeyim gelir. [QUOTE=aysima58;577419]ahanda kusdüm gidiyom uşahnedense herkes beni bugün görmezden geliyor naaptım ki bilmek isterdim.[/QUOTE] Aysima kardeşim darılma hemen, Ozanlar içinde yapılmaz dümen, Az sabretsen sana gelirdi zaman, Şimdi kulağımı çekesim gelir. |
kimseye yok sitemim gamım
ben ozanlar içinde henüz hamım hayinlere densizlere şamarım gerçek dostların ugruna ölesim gelir |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:25. |
|