![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
Hep gurbette girdim yeni yaşıma,
Gelmedik kalmadı garip başıma, Felek acıları taktı peşime, Elimin değdiği işler karıştı. |
[QUOTE=sandalli;577576]Hep gurbette girdim yeni yaşıma,
Gelmedik kalmadı garip başıma, Felek acıları taktı peşime, Elimin değdiği işler karıştı.[/QUOTE] bu on iki eylül beni yoruyor birleri manasız soru soruyor olmadık şeylere hayal kuruyor rüya belli deyil düşler karıştı |
[QUOTE=OSMAN ECE;577586]bu on iki eylül beni yoruyor
birleri manasız soru soruyor olmadık şeylere hayal kuruyor rüya belli deyil düşler karıştı[/QUOTE] Siyasetten artık kalırım uzak, Kum üstünde bunlar kaydırır kızak, Toplanın ozanlar buraya yazak, Orada atılan taşlar karıştı. |
[QUOTE=sandalli;577587]Siyasetten artık kalırım uzak,
Kum üstünde bunlar kaydırır kızak, Toplanın ozanlar buraya yazak, Orada atılan taşlar karıştı.[/QUOTE] dost sözlerin manalı ve hoş iftar yaklaşıyor mideler boş yurdum uğruna veririm baş içeri bir başka dışlar karıştı |
Ozanlar yazinda icimi daglayin,
Anadan babadan uzak nasil kalayim, Kadir gecesinde sessiz mi kayalim, Ilim yolunda duygularim karisti. |
[QUOTE=OSMAN ECE;577588]dost sözlerin manalı ve hoş
iftar yaklaşıyor mideler boş yurdum uğruna veririm baş içeri bir başka dışlar karıştı[/QUOTE] Allah kabul etsin yaptığın hayrı, Bizi kızdırıpta yaparlar seyri, Ne olur Diyari uzak kal gayrı, Ayak belli değil başlar değişmiş. Ayak belli değil başlar karıştı. Olacakti, oruc yüzünden. özür dilerim. :) |
[QUOTE=Dilsad Hatun;577589]Ozanlar yazinda icimi daglayin,
Anadan babadan uzak nasil kalayim, Kadir gecesinde sessiz mi kayalim, Ilim yolunda duygularim karisti.[/QUOTE] bu gece her müslümanın içi dağlanır birazdan yemekler yenir yürek yağlanır sabaha kadar allah diyerek ağlanır ne mutlu bu geceyi ihya edene doslar |
[QUOTE=Dilsad Hatun;577589]Ozanlar yazinda icimi daglayin,
Anadan babadan uzak nasil kalayim, Kadir gecesinde sessiz mi kayalim, Ilim yolunda duygularim karisti.[/QUOTE] Biz de ayrı kaldık anadan yârden, Çıkar mi hasretlik ölmeden serden, Vazgeçmiş herkesler, Resul´den BİR´den, Allah aşkı ile yanan döşler karıştı. |
[QUOTE=sandalli;577590]Allah kabul etsin yaptığın hayrı,
Bizi kızdırıpta yaparlar seyri, Ne olur Diyari uzak kal gayrı, Ayak belli değil başlar değişmiş. Ayak belli değil başlar karıştı. Olacakti, oruc yüzünden. özür dilerim. :)[/QUOTE] bazen ayaklar birbirine karışır bu sitemizde dostluk yarışır bayramda küsülüler barışır gözlerim doldu yaşlar karıştı NE ÖZÜRÜ CANIM BENİM HEP YAPIYORUZ |
Selam olsun ozanlar hepinize
Davul çalarmış dengi dengine Ekinlerin harman olduğu yerde Denesi,samanı birbirine karıştı |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:19. |
|