![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
Eli opulecek yok Ana,Baba
Uzaklik icimdeki derin yara, Zaman gecer mi aceba, Yine yanlizim bu bayramda. |
[I][B]Anneler hazırlar baklava börek
Bayram var bayrama hazırlık gerek Öyle bir hasret ki dayanmaz yürek Sivasa gidelim biz bu bayramda.[/B][/I] [COLOR="Indigo"][FONT="Arial"]Tüm dostların mübarek ramazan bayramı kutlu olsun.[/FONT][/COLOR] |
Bir bayram yine sensiz geciyor,
Senin ugruna insanlar dua ediyor, Yoklugunda cileler cekilmiyor, Seni özledim Reis yine bu bayramda. |
Bayramdan bayrama uzanan hasret
Kavuşur canlar dediler sabret Gözümde tüten canım memleket Bekle beni gelirim birgün bayramda |
Gurbette bayramlar kederli geçer,
Arayanı yoktur, gurbetçi naçar, Vatanın acısı yaralar açar, Elin yurtlarında sürgün bayramda. |
Emek çektim bir ev yaptim erenler
Yine bu güzele bildiremedim Bahar geldi çiçek bitti ot bitti Toprak güldü tasi güldüremedim |
Anasız, babasız halin bilinmez,
Hadi gel demekle hemen gelinmez, Ele dostun gibi içten gülünmez, Yüreklerde sızı gurbet bayramı. |
[I]Bu sabah yine Ezansiz uyandik,
Içimizdeki buruklukla hazirlandik, Aci bir tebessüm'le tatlimizi yedik, Gözümde yas'sin gurbet bayrami.[/I] |
[QUOTE=sandalli;578161]Anasız, babasız halin bilinmez,
Hadi gel demekle hemen gelinmez, Ele dostun gibi içten gülünmez, Yüreklerde sızı gurbet bayramı.[/QUOTE] islam aleminde bayram kuruldu talihsiz kadere gönlüm darıldı sıladan ayrı yüzler buruldu silinmez içimde izi gurbet bayramı |
[QUOTE=OSMAN ECE;578173]islam aleminde bayram kuruldu
talihsiz kadere gönlüm darıldı sıladan ayrı yüzler buruldu silinmez içimde izi gurbet bayramı[/QUOTE] Almanya´da bayram yeri kurulmaz, Dostlar işte yanlarına varılmaz, insanları birbirine sarılmaz, Sanki kara yazı gurbet bayramı. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:41. |
|