![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=sandalli;582163]Osman abi neredesin de hele?
Tellerin mi koptu, sazın mı sustu? Bir ses ver kurbanım, birşeyler şöyle, Yolundan giderdim izin mi sustu? Şimdi işe gidiyorum akşam gelince görüşürüz inşaallah abi.[/QUOTE] almanya mesgenim obam onun gibi olmaktır çabam aşık diyari benim babam cevap yaz baba özünmü sustu |
[QUOTE=ece4858;582200]almanya mesgenim obam
onun gibi olmaktır çabam aşık diyari benim babam cevap yaz baba özünmü sustu[/QUOTE] Diyari ustamdır, gelmese olmaz, O´nsuz bu yüreğim neşeyi bulmaz, O yoksa Siyahi bağlasan kalmaz, Yaylada koyunun, kuzun mu sustu? |
[QUOTE=sandalli;582202]Diyari ustamdır, gelmese olmaz,
O´nsuz bu yüreğim neşeyi bulmaz, O yoksa Siyahi bağlasan kalmaz, Yaylada koyunun, kuzun mu sustu?[/QUOTE] biri öz canım biri can dostum sizssiz olamam yüzülsede postum yağmurunan yağdım yelinen estim güneş vurdu sineye buzunmu sustu |
[B]Diyari baba olmazsa olmaz
Çırakları onsuz bişey yazmaz Bugun nedendir sesi çıkmaz Mızrap kırıldı sazın mı sustu [/B] |
[QUOTE=OSMAN ECE;582203]biri öz canım biri can dostum
sizssiz olamam yüzülsede postum yağmurunan yağdım yelinen estim güneş vurdu sineye buzunmu sustu[/QUOTE] gurbette savruldu gönül harmanım azrailden yazılıp gelse fermanım sen benim canımsın dizde dermanım hani esgiden avlanırdın ördek kazımı sustu |
[QUOTE=Cley;582204][B]Diyari baba olmazsa olmaz
Çırakları onsuz bişey yazmaz Bugun nedendir sesi çıkmaz Mızrap kırıldı sazın mı sustu [/B][/QUOTE] işte geldim gley kardeşim yoruldu dizler 65 yaşım bir birine karıştı baharım kışım çoğu ömrüm gittiii azım sustu |
selam osman abim arif bey
merhaba sandallı bilal kardeşim nasılsın salim bey iyimi halleriniz beni görmeyeli daha mutlumusunuz. |
[I][B]Sivasspor beni perişan eder,
İçime düşürdü elemle keder, Bu acılar bize ölümden beter, Bağırıp coşacak dillerim sustu.[/B][/I] |
Yörem der nerede o eski törem
Dost bağında has gülleri derem Zalım gurbet beni eyledi verem Gül dalında öten bülbüller sustu |
bir gün göstermez güneş yüzünü
eksik olmaz yağmur yaşın almanya ekonomik kriz mi kesti hızını bu gidişle belada başın almanya |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:43. |
|