![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
MUSTAFA YILDIZDOĞAN - HAYIRAYIM
|
--->: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
Engin Nurşani - - Resmini yaktırma ßana
|
Soner arıca/Yüregime ektim seni...
|
[FONT="Comic Sans MS"][B][CENTER][COLOR="Magenta"]Mustafa Cihat - Emri Olur [/COLOR][/CENTER][/B][/FONT]
[FONT="Comic Sans MS"][B][CENTER][COLOR="Blue"]Geceye katran çal, acıya hüzzam Ah edersem, tutmasın elim, tutulsun dilim Ey kemankeş durma vur, nasılsa bu sine vurgun Nuru düşsün düşsün düşlerin kor olsun, seni görmesin Kör Olsun[/COLOR][/CENTER][/B][/FONT] [FONT="Comic Sans MS"][B][CENTER][COLOR="Magenta"]Taş bassın yerime dedi gönlüne Emri olur başım gözüm üstüne Bakmasın demiş bir daha yüzüme Emri olur inansın bu sözüme Almasın demiş adımı diline[/COLOR][/CENTER][/B][/FONT] [FONT="Comic Sans MS"][B][CENTER][COLOR="Red"]VAY BEN ÖLEM ATIN TOPRAK ÜSTÜNE[/COLOR][/CENTER][/B][/FONT] [FONT="Comic Sans MS"][B][CENTER][COLOR="Magenta"](En sevdiğim Eseri )[/COLOR][/CENTER][/B][/FONT] |
ayşegül - acem kızı
------------- |
teslim budak leylo leylo----------
|
[FONT="Comic Sans MS"][B][CENTER][COLOR="Magenta"]Mustafa Cihat - Geçmez Günler[/COLOR][/CENTER][/B][/FONT]
[FONT="Comic Sans MS"][B][CENTER][COLOR="Magenta"] Kaçıncı gözyaşım dolan gözümde Geceler içimde yanıyor şimdi Umudum tükendi gurbet elinde Uykularım benden kaçıyor şimdi[/COLOR][/CENTER][/B][/FONT] [FONT="Comic Sans MS"][B][CENTER][COLOR="magenta"][COLOR="Red"] Geçmez günler,geçmez aylar,geçmez zaman Ne olurdu bu baharda yanımda olsan[/COLOR][/COLOR][/CENTER][/B][/FONT] [CENTER][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Magenta"]Şimdi sen yoksun gönül bahçemde Şarkılar sustu nağmelerde[/COLOR][/FONT][/B][/CENTER] [FONT="Comic Sans MS"][B][CENTER][COLOR="Red"]Artık son vuruşları kalbimin Dem tutuyor hazan ve ölüm Bir defa daha bakabilmek içindi Ardından giden son vapurun Gözlerimdeki umut ve hüzün Şimdi sadece Üsküdar’da süzülen Martılar anlıyor beni,yalnızlığımı Ve öylece gidişini..[/COLOR][/CENTER][/B][/FONT] [FONT="Comic Sans MS"][B][CENTER][COLOR="Magenta"](Bu eser[/COLOR][/CENTER][/B][/FONT] [FONT="Comic Sans MS"][B][CENTER][COLOR="red"][COLOR="Red"]Gülüm[/COLOR][/COLOR][/CENTER][/B][/FONT] [FONT="Comic Sans MS"][B][CENTER][COLOR="Magenta"]' e gitsin :( )[/COLOR][/CENTER][/B][/FONT] |
ismail yk - - yar gitme
--------------------------- |
[FONT="Comic Sans MS"][B][CENTER][COLOR="Magenta"]Mustafa Cihat - Sen Nerdesin
Hiç olmadığım kadar durgunum bugün Kurumuş dallar gibi vurgunum bugün[/COLOR][/CENTER][/B][/FONT] [FONT="Comic Sans MS"][B][CENTER][COLOR="Red"]Kanı çekiliyor içimin Canı kesiliyor elimin Dili tutuluyor sesimin Sen nerdesin !!![/COLOR][/CENTER][/B][/FONT] [FONT="Comic Sans MS"][B][CENTER][COLOR="Magenta"]Düştüğüm bir girdap garip bir muamma Alışkın değilim bu kör kuyulara Hiç olmadığım kadar suskunum bugün Soğumuş canlar gibi solgunum bugün[/COLOR][/CENTER][/B][/FONT] |
İSTANBULDA EZAN OKUNUYOR. EZANI DİNLİYORUM..........
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 00:15. |
|