![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=OSMAN ECE;582600]yavrulardan uzak bende gülemem
derbeder olmuşum kendim bilemem akan göz yaşlarımı herdem silemem dermansız dertlerle doldum ozanım[/QUOTE] kimisi beğenmez acem halısı ben olmuşum çilelerin delisi taptuk emre uluların ulusu o aşkı yunusta buldum ozanım |
[QUOTE=AŞIK SEFİL;582601]kimisi beğenmez acem halısı
ben olmuşum çilelerin delisi taptuk emre uluların ulusu o aşkı yunusta buldum ozanım[/QUOTE] aşık diyari babadan saygılar sana huzulü telaşımı attım bir yana doymadım pirime ben kana kana kırk yıl kölesi oldum ozanım |
[QUOTE=OSMAN ECE;582602]aşık diyari babadan saygılar sana
huzulü telaşımı attım bir yana doymadım pirime ben kana kana kırk yıl kölesi oldum ozanım[/QUOTE] aşık sefilim saygılar bizden yıllardır ayrıyım oğuldan kızdan kendime teselli bir kırık sazdan birazcık teselli buldum ozanım yaşlıların yaşına ederim saygı meydanda eserim olmasın gaygı aşıkla atışmak güzel bir duygu itemazseniz burdan çıkar giderim |
[QUOTE=AŞIK SEFİL;582606]aşık sefilim saygılar bizden
yıllardır ayrıyım oğuldan kızdan kendime teselli bir kırık sazdan birazcık teselli buldum ozanım yaşlıların yaşına ederim saygı meydanda eserim olmasın gaygı aşıkla atışmak güzel bir duygu itemazseniz burdan çıkar giderim[/QUOTE] yüreğimiz sıcak sert olsada yapımız dost arkadaş olduk burda hepimiz bu yalan dünyada yoktur tapımız kırılan kalpleri yapar giderim |
[QUOTE=AŞIK SEFİL;582606]
yaşlıların yaşına ederim saygı meydanda eserim olmasın gaygı aşıkla atışmak güzel bir duygu itemazseniz burdan çıkar giderim[/QUOTE] Sizinle yazışmak ne güzel duygu, Yaşına, bilgine binlerce saygı, Yiğido içinde olur mu kaygı? Gidersen kafama sıkar giderim. |
[QUOTE=OSMAN ECE;582666]yüreğimiz sıcak sert olsada yapımız
dost arkadaş olduk burda hepimiz bu yalan dünyada yoktur tapımız kırılan kalpleri yapar giderim[/QUOTE] sert olsa ne yazar eşgalin yapın ahir ömre gelmiş eskimiş tapın teraziyi dengeyi kaybetmiş çapın doğumunda bir mum yakar giderim |
[QUOTE=AŞIK SEFİL;582668]sert olsa ne yazar eşgalin yapın
ahir ömre gelmiş eskimiş tapın teraziyi dengeyi kaybetmiş çapın doğumunda bir mum yakar giderim[/QUOTE] ağır gel benim sabrım zorlama yaşlıyım diye beni horlama taş atmadan hemen bana hırlama tasmayı boynuna takar giderim |
Yaramız derinde bağlamaz kabuk,
Bilegim demir de yüreğim pamuk, Yaparsa ozana birisi yamuk, Yüzüne yumruğu çakar giderim. |
[QUOTE=OSMAN ECE;582669]ağır gel benim sabrım zorlama
yaşlıyım diye beni horlama taş atmadan hemen bana hırlama tasmayı boynuna takar giderim[/QUOTE] dövüşemi gelirsin elinde kürek yaşını başını etmedim merak keline alayım bir şimşir tarak kafana bir kaç tüy eker giderim |
[QUOTE=AŞIK SEFİL;582671]dövüşemi gelirsin elinde kürek
yaşını başını etmedim merak keline alayım bir şimşir tarak kafana bir kaç tüy eker giderim[/QUOTE] hava karadı başladı yağış bütün canlıyı ederim bağış bir dostla aslaa eylemem döğüş yüzümü dolar çeker giderim |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:47. |
|