![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
Coştun be Diyari kim tutar seni,
Kararttı bu gurbet aydınlık günü, Sefil saymıyorsun adamdan beni, Evini başına yıkar giderim. |
[QUOTE=OSMAN ECE;582672]hava karadı başladı yağış
bütün canlıyı ederim bağış bir dostla aslaa eylemem döğüş yüzümü dolar çeker giderim[/QUOTE] atışmada asla darılma olmaz maratoncularda yorulma olmaz aşık sefilde hiç kurulma olmaz eğerim boynumu büker giderim |
Siyahi bugünlük sözlerin boşa,
Belliki varlığın gitmiyor hoşa, Cevabımız vardır atılan taşa, Dişini kökünden söker giderim. |
[QUOTE=AŞIK SEFİL;582674]atışmada asla darılma olmaz
maratoncularda yorulma olmaz aşık sefilde hiç kurulma olmaz eğerim boynumu büker giderim[/QUOTE] kısa kestin beni yormadın yaşlı yüreğimi kırmadın sandallının hal hatrini sormadın güzellik tohumları eker giderim |
[QUOTE=sandalli;582673]Coştun be Diyari kim tutar seni,
Kararttı bu gurbet aydınlık günü, Sefil saymıyorsun adamdan beni, Evini başına yıkar giderim.[/QUOTE] başladık atışmaya bugün hızınan sandallı hemen esme soğuk buzunan ancak kayıt yaptık binbir nazınan döner diye arkandan bakar giderim |
[QUOTE=AŞIK SEFİL;582677]başladık atışmaya bugün hızınan
sandallı hemen esme soğuk buzunan ancak kayıt yaptık binbir nazınan döner diye arkandan bakar giderim[/QUOTE] Sizler atışırken ben öyle baktım, Sıkıldım üstüste cigara yaktım, Siz beni kovmadan ben kendim çıktım, Başına bunları kakar giderim. :) |
[QUOTE=sandalli;582675]Siyahi bugünlük sözlerin boşa,
Belliki varlığın gitmiyor hoşa, Cevabımız vardır atılan taşa, Dişini kökünden söker giderim.[/QUOTE] eski dost taşları hep bana atma hemencek kendini kenara itme sefil yeni geldi vurmuyah tekme derdimi sizlere döker giderim |
[QUOTE=OSMAN ECE;582680]eski dost taşları hep bana atma
hemencek kendini kenara itme sefil yeni geldi vurmuyah tekme derdimi sizlere döker giderim[/QUOTE] Ustalarım yazsın ben hep bakarım, Size darılırsam kendim yakarım, Seni burda koyup nasıl çıkarım, Yüreğine doğru akar giderim. |
yavaş yazdığım için sizi üzerim
büyüğüme küçüğüme olmaz azrım bugün kuruldu burda benim pazarım sizlere geriden bakar giderim |
[QUOTE=AŞIK SEFİL;582682]yavaş yazdığım için sizi üzerim
büyüğüme küçüğüme olmaz azrım bugün kuruldu burda benim pazarım sizlere geriden bakar giderim[/QUOTE] Aşık Sefil sözün dünyaya değer, Muhabbet sizlerle güzelmiş meğer, Sandalli sizleri üzerse eğer, Kalbine bir hançer sokar giderim. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:06. |
|