![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=sandalli;584207]Ben gezginim diyar diyar gezerim,
Canımı sıkanı sözle ezerim, Üstüme gelmeyin sizi üzerim, Siyahi sinesin delsin de gelsin.[/QUOTE] gurbette bu gönlüm yasta dost sözü acı vermez dosta yanılırda koyarsa posta taş vurana gülle gelirim |
[QUOTE=OSMAN ECE;584211]gurbette bu gönlüm yasta
dost sözü acı vermez dosta yanılırda koyarsa posta taş vurana gülle gelirim[/QUOTE] Kimler geldi kimler geçti buradan, Bu garip yaşamım zaten sıradan, Vazgeçip hayattan, puldan, paradan, Coşkun coşkun akan selle gelirim. |
[COLOR="Red"][B] Hiç ağlama sen gözlerinde yaş olmasın
Yüreğin hiç dert keder görmesin O güzel ruhun hep rahat etsin Sen bunlara layıksın canım benim En ufak sıkıntıda dağları deler gelirimmmm[/B][/COLOR] bugün bütün sözler kronikime ;;) |
[QUOTE=sandalli;584213]Kimler geldi kimler geçti buradan,
Bu garip yaşamım zaten sıradan, Vazgeçip hayattan, puldan, paradan, Coşkun coşkun akan selle gelirim.[/QUOTE] herkes günahından kendi kaçmazssa aşıklar söyleyipte sazlar coşmassa en yakın dostların bile kucak açmassa takılır başka bir yaban elle gelirim |
misafir geldik oturacak yaygı kalmamış
ozanlarda muhabbet duygu kalmamış baya bayana büyüğe saygı kalmamış ağzımda sükut bir dille gelirim |
anlaşıldı bende giderim köyüme
bu yaşta atışmak benim neyime ne düşse razıyım kendi payıma dostlara açılan kolla gelirim |
Emekliye güya verdiler zamı
Ne canları kaldı nede halları Senede bir verilen sadaka zamı Postaya iade ederde gelirim |
[QUOTE=Arif Coşkun;584396]Emekliye güya verdiler zamı
Ne canları kaldı nede halları Senede bir verilen sadaka zamı Postaya iade ederde gelirim[/QUOTE] belliydi onların akı karası emeklinin hali yürek yarası söğleyim gelmiştir sırası doluyor zenginin kesesi usta |
[QUOTE=OSMAN ECE;584397]
belliydi onların akı karası emeklinin hali yürek yarası söğleyim gelmiştir sırası doluyor zenginin kesesi usta[/QUOTE] Karaman'ın koyunu sonra çıktı oyunu Ben malımı tanırım bilirim huyunu Hep kendine bağladı değirmenin suyunu Helvayı baklavayı onlar yedi be usta |
mitinglerde nutuk atılıp vaat verildi
kendi istedikleri gibi meclis kuruldu sabırlar taştı sinirler iyice gerildi kendilere çalışıyor anası yasası be usta |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:40. |
|