![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[B][COLOR=darkorange]asıl ben seni bu başa tac ettim
maksat muhabbet şiiri araç ettim, sayende ben beni bildim kendini bulmak isteyen buraya gelsin [/COLOR][/B] |
Ozanlar suskunlar, ağam da dargın,
Sitenin bu hali durgundan durgun, sivaburs, Diyari kimlere kırgın, Artık yüzleriniz gülsün de gelsin. |
[B][COLOR=darkorange]herkese açık kapımız gelene selam edilir
baş köşeye oturtulur hoş geldiniz denilir ozanlar eline güller dikilir elinde gül fidanı olanlar gelsin [/COLOR][/B] |
Dobrasın kardeşim, sözlerin doğru,
Dostlar için yaktık, kavurduk bağrı, İsteyenler duyar budur son çağrı, Kötüyü bir kalem silsin de gelsin. |
[B][COLOR=darkorange]ustam gönül bağından salkım üzüm istedi
bizim yarenler kaf dağında hepsi hüzün diledi istedik ki gönüllerde güller derilsin demedik kimseye kılıcını çekenler gelsin [/COLOR][/B] [QUOTE=sandalli;585521]Dobrasın kardeşim, sözlerin doğru, Dostlar için yaktık, kavurduk bağrı, İsteyenler duyar budur son çağrı, Kötüyü bir kalem silsin de gelsin.[/QUOTE] [B][COLOR=darkorange]dalgar bekleyin hasan abimi yarenler açsın buzdan sineyi buz gibi sineyi kor etmeyi göze almayı bilenler gelsin [/COLOR][/B] |
Yanan bu yüreğim sevdadan ezik,
Ümidim yoruldu, beklentim bezik, Halimi görenler diyor ki yazık, O yâr zülüfleri salsın da gelsin. |
[B][COLOR=darkorange]aşığın sinesi yanar kor olur her zaman
aciz bir kuluz işte ağlarız zaman zaman gelmesse gelmesin aman abim be aman [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]gönlüne tahtını kuracak gelsin [/COLOR][/B] |
diyari babam küsmüş acep kime
sivaburs hiç gelmez bilmemki niye sefil anam bak kadere kadere kardeşlerim küslüğü atsında gelsin |
Zaten her ayrılık bagrinmi yaktı,
Gözler gelir diye yoluna baktı, Acıları bir bir başıma yıktı, Önce gidip insan olsun da gelsin. |
[B][COLOR=darkorange]fidanlar yeşerir toprakda yeter ki tava gelsin
gülden nağmeler yazın gül gibi hava gelsin ozanlar diyarına bahçevan gelsin orakla değil de kalemini sazını kapanlar gelsin [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]yazdıklarına duyarım minnet sivabursu,ece amcayı yad et artık burası bize emanet kalemine ,yüreğine güvenen gelsin [/COLOR][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 22:28. |
|