![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[B]İstemezse gelmem gayrı
Sizlerle de olunmaz ayrı Bozulmus zaten onun ayarı Cley'in degeri bilen gelsin [/B] |
Bir dörtlükle çoklarını susturdu,
Doğru söz ile dostluk estirdi, Bilmem neden ama O´nu küstürdü? Cley´in kıymetin bilenler gelsin. |
[B][COLOR=darkorange]cley mücavher bense bir taşım[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]cihanı alemde garip bir başım[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]anladım ben buraya çok fazlaymışım[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]ben gibisi dünyada var ise gelsin [/COLOR][/B] |
[B]Küstü yine cevap yazmaz
Bilirimki o bana küsmez O degil benimdir çömez Usta elini öpen gelsin[/B] |
Bitmiyor nedense bu kısır döngü,
Kronik´in burda bulunmaz dengi, Beraber yapardık biz kutsal cengi, Dost yoluna hemen ölenler gelsin. |
[B]Bu dünyada bulunmaz eşin
Güneşimizsin ayazda kışın Kaynasın hep ocakta aşın Gülleri yoluna seren gelsin [/B] |
[QUOTE=kronik;585548]
[B][COLOR=darkorange]sen çal arif abi ben söylerim[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]yanık sesimle ciğerleri közlerim[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]önce bir uzun hava çekelim[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]ardından halaya duranlar gelsin [/COLOR][/B][/QUOTE] [COLOR=black][FONT=Verdana]Çalarım sen söyle güzel sesinle [/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Halay başı çekenler gelir mendille[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Nazlanarak oyuna katılsam bile[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Halayda oynayıp coşanlar gelsin [/FONT][/COLOR] |
Belli ki bu defa gerçekten küsmüş,
Eşinden, dostundan selamı kesmiş, Dostum dediğine suratın asmış, Bize yüreğinden gülenler gelsin. |
[B]Bana küsmez size küser
Arada poyraz gibi eser Onun yüreği kocaman yer Sorgusuz sualsiz giren gelsin [/B] |
Yağmur ile yağar, yelle eserim,
Selamı, sabahı artık keserim, Böyle gider ise ben de küserim, Sözlerimde anlam bulanlar gelsin. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:38. |
|