![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[B]Bu aksam rakip Buca
İstifa et artık hoca Alev aldı artık baca Galibiyet alan gelsin :)[/B] |
Ne oldu böyle hemen küsenler
Selamı, sabahı hepten kesenler Anlamaz derdimi ne bilsin eller Haldan, yoldan bilenler gelsin |
[QUOTE=sandalli;585560]Yağmur ile yağar, yelle eserim,
Selamı, sabahı artık keserim, Böyle gider ise ben de küserim, Sözlerimde anlam bulanlar gelsin.[/QUOTE] bilirim derindir yürekteki acınız şimdi yıkılmış gibi tahtı tacınız aşık sefilde sizin bir bacınız sözde deyil özde düzgün olanlar gelsin |
[B][COLOR=darkorange]yazmıyorum diye gönül koyarlar bana
oturup ağalayayım mı kana kana[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]yazma diyorlar bana kara kara artık bembeyaz mısralar gelsin [/COLOR][/B] |
[QUOTE=sandalli;585557]Belli ki bu defa gerçekten küsmüş,
Eşinden, dostundan selamı kesmiş, Dostum dediğine suratın asmış, Bize yüreğinden gülenler gelsin.[/QUOTE] kadere küserim kimseye küsmem yağmurunan yağıp yelinen esmem sadık dostlardan selamı kesmem dost kıymetini bilenler gelsin |
[QUOTE=OSMAN ECE;585570]kadere küserim kimseye küsmem
yağmurunan yağıp yelinen esmem sadık dostlardan selamı kesmem dost kıymetini bilenler gelsin[/QUOTE] [B][COLOR=#ff8c00] dostluktur,sevgidir, maksadımız bilene[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]hoşgeldin osman amca ozanlar eline[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]sende et kelamını götür bizi derine[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]derinlerde yüzmesini bilenler gelsin [/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronik;585574][B][COLOR=#ff8c00] dostluktur,sevgidir, maksadımız bilene[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]hoşgeldin osman amca ozanlar eline[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]sende et kelamını götür bizi derine[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]derinlerde yüzmesini bilenler gelsin [/COLOR][/B][/QUOTE] bir dörtlük yazayım hanım kızıma bekle hele bir düzen verem sazıma ihtiyarım kızman her kem sözüme arkadaşına sadık olanlar gelsin |
[QUOTE=AŞIK SEFİL;585568]bilirim derindir yürekteki acınız
şimdi yıkılmış gibi tahtı tacınız aşık sefilde sizin bir bacınız sözde deyil özde düzgün olanlar gelsin[/QUOTE] Dünyalara sığmaz söylesem derdim, Sizinle burada dostluğa erdim, Haydi alın bacım bir selam verdim, Selamı gönülden alanlar gelsin. |
[QUOTE=sandalli;585576]Dünyalara sığmaz söylesem derdim,
Sizinle burada dostluğa erdim, Haydi alın bacım bir selam verdim, Selamı gönülden alanlar gelsin.[/QUOTE] dertsiz baş yarasız ağaç olmaz selam allahın hiç yerde kalmaz ozanlar ganiydir çileden yılmaz bu dünya yalan kalanlar gelsin |
[QUOTE=OSMAN ECE;585570]kadere küserim kimseye küsmem
yağmurunan yağıp yelinen esmem sadık dostlardan selamı kesmem dost kıymetini bilenler gelsin[/QUOTE] Kurumuş toprağa çiçek ekilmez, Celiktir bileğin kolay bükülmez, Ozanlarsiz dünya asla çekilmez, Sazını dergahta çalanlar gelsin. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:41. |
|