![]() |
--->: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Serd@r;209390][B]Nazik bir ruhda olurmu katil hissiyat,
Şair nezaket timsalidir,etme böyle boş feryat, Namelere nakış nakış duygularını işleyen, Nasıl bencil olur böyle ince düşünen. [/B][/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Her insanda vardir bencillik Ister olsun ruhunda sairlik ister katillik Bencil degilim diyen insana inanmam Bencilliginde cogu azi vardir, tamam. Bendende bugünlük bu kadar Saglicakla kalin, SWEET gider yatar [/FONT][/COLOR][/I][/B] |
-->: --->: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Sweetgirl;209394][B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Her insanda vardir bencillik
Ister olsun ruhunda sairlik ister katillik Bencil degilim diyen insana inanmam Bencilliginde cogu azi vardir, tamam. Bendende bugünlük bu kadar Saglicakla kalin, SWEET gider yatar [/FONT][/COLOR][/I][/B][/QUOTE] [B]Güle güle Sweet iyi uykular, Yarına hazırla kendini,yormasın atışmalar, Eminimki rüyanda bile göreceksin, Kelimeler,cümleler,mısralar.[/B] |
--->: -->: --->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Sweetgirl;209364][B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]ben ne kasabim ne asik
ben yazarim istedigim gibi karisik senin gibi düsüne düsüne fazla yorulmam aklima geleni yazarim, kendine gel gözünün yasina bakmam[/FONT][/COLOR][/I][/B][/QUOTE] kasap olmasan doğramassın kelimeleri yoruldumu kim söledi senmi nerden gördünki hiç bukadar kendimde olmamıştım ağlayaan kişi sen olursun sanırım bende laf deryada balık okuyunca umarım bakmassın alık alık atışmayı yeni öğrenmişsin belli yoksa dar edrdim sana bu siteyi |
--->: -->: --->: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Serd@r;209395][B]Güle güle Sweet iyi uykular,
Yarına hazırla kendini,yormasın atışmalar, Eminimki rüyanda bile göreceksin, Kelimeler,cümleler,mısralar.[/B][/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Yok daha neler neler Bulamammi görecek baska seyler Ben rüyalarimdada sizinle ugrasamam Rüyalarimida sizlerle paylasamam[/FONT][/COLOR][/I][/B] |
--->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=albina58;209406]İstersen dogduğun yere gitmek,
Suyundan içmek havasından solumak, Yeşil kırlarında koşmak, Gerek en yakın bürodan bir uçak bileti almak.[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Dogdugum yer alman topragidir Sevdigim yer ise SIVASin daglaridir Bilet almasi kolaydir Alacak parayi bulmak zor olandir[/FONT][/COLOR][/I][/B] |
SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=akrep52;209411]kasap olmasan doğramassın kelimeleri
yoruldumu kim söledi senmi nerden gördünki hiç bukadar kendimde olmamıştım ağlayaan kişi sen olursun sanırım bende laf deryada balık okuyunca umarım bakmassın alık alık atışmayı yeni öğrenmişsin belli yoksa dar edrdim sana bu siteyi[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Seni dogramadigima dua et kendide oldugundan emimisin? Yemin et Gözlerimden bu atisma icin yas akitamam Senin gibileri cok gördüm, sayisini hatirlayamam Deryadaki baliklar öldü Sendeki laflar döküldü Yazikdir sana, kiyma kendine Bana laf yetistiremezsin, de get artik isine[/FONT][/COLOR][/I][/B] |
sıra bende beyler
aylardır evdekiler beni bekler sonunda bitti askerlik bu baba gidince 70lik rakının içine düşer... |
[QUOTE=orhanakbulut_58;209417]sıra bende beyler
aylardır evdekiler beni bekler sonunda bitti askerlik bu baba gidince 70lik rakının içine düşer...[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Hosgelmissin orhan gardas Sanada yerimiz var, ol bize arkadas Rakidan makidan bahsedeceksen hic gelmeyesin Benim alkole karsi toleransim yok, bosa üzülmeyesin[/FONT][/COLOR][/I][/B] |
-->: --->: -->: --->: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Sweetgirl;209412][B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Yok daha neler neler
Bulamammi görecek baska seyler Ben rüyalarimdada sizinle ugrasamam Rüyalarimida sizlerle paylasamam[/FONT][/COLOR][/I][/B][/QUOTE] [B]İki kelam laf et at ortaya, Yap atışmanı dök mısralara, Görelim Aşıklığının boyutunu nedir, Memleket görmedi Aşık [COLOR="Red"]SERDAR[/COLOR]i gibi bir şair. :D :D [/B] |
--->: -->: --->: -->: --->: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Serd@r;209425][B]İki kelam laf et at ortaya,
Yap atışmanı dök mısralara, Görelim Aşıklığının boyutunu nedir, Memleket görmedi Aşık [COLOR="Red"]SERDAR[/COLOR]i gibi bir şair. :D :D [/B][/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Asik Serdar'im diye gezersin Sen kendini ne cok begenirsin Biraz alcakdan uc kirarlar kanadini Bence sen asik serdardan kirik kanatli serdara degistir adini [/FONT][/COLOR][/I][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:39. |