![]() |
--->: AB'ye EVET mi?, HAYIR mı?
[B][U]Yaa niye istemiyosunuz bee bi anlasaniz beni:mad:[/U][/B]
|
Cevap: AB'ye EVET mi?, HAYIR mı?
tabiki hayır avrupa hiç bir zaman almadan vermez
|
Kesinlikle Hayır......................
|
Cevap: --->: AB'ye EVET mi?, HAYIR mı?
TABIKI EVET BIZ AVRUPADA YASIYORUZ:VE TURK KARDESLERIMIZI RAHATLIKLA GIRIP CIKMALARI GEREKIR :BIZI AB YE ALMAK ICIN GEC BILE KALDI GERIZEKALI YABANCILAR:
|
Kanunlarına,nizamlarına,ekonomilerine kişisel sosyal haklarına EVET
Bizdeki yolsuzluklar, kanunsuzluklar, haksızlıklar onlarda asla olmaz.İşte Avrupa Birliği derken oradaki standartlar bizede gelsin,bizde istediğimiz ülkeye vizesiz gidebilelim. Adamalrda bir yolsuzluk söylentisi oluyor, başkan yada müdür anında görevini kendi isteğiyle bırakıyor aklanana kadar. Bizde ise silahzoru polis zoru olmadan gitmiyor. Evet derken bunların iyi yönlerine elbetteki uyum sağlamak başka neye EVET denebilirki.? |
AB' ye evet veya hayır demek bile gereksiz.AB' nin bizi almayacağı zaten açık ve net.Ancak bir vatandaş olarak benim ne istediğimi sorarsanız.Ben AB nin ölçütleri olan Kopenhag kriterlerinin Türkiye de uygulanmasından yanayım.Çünkü ancak bu şekilde içerdeki köhnemiş siyasi yelpazeyi düzlüğe çıkarabiliriz ve Türkiye nin gelişimi için bu siyasi kriterlerin bir yöntem, bir yol olacağı hiç şüphesiz herkesin kabul edebileceği bir durumdur...
|
Cevap: --->: AB'ye EVET mi?, HAYIR mı?
[quote=yakamozz;314510]AB' ye evet veya hayır demek bile gereksiz.AB' nin bizi almayacağı zaten açık ve net.Ancak bir vatandaş olarak benim ne istediğimi sorarsanız.Ben AB nin ölçütleri olan Kopenhag kriterlerinin Türkiye de uygulanmasından yanayım.Çünkü ancak bu şekilde içerdeki köhnemiş siyasi yelpazeyi düzlüğe çıkarabiliriz ve Türkiye nin gelişimi için bu siyasi kriterlerin bir yöntem, bir yol olacağı hiç şüphesiz herkesin kabul edebileceği bir durumdur...[/quote]
Demekki buda bazı şeylerin değişmesiyle ve bu süreçtede AB'ye girme gayreti ve hazırlığı bahenesiyle bize bazı şeyleri ters gelsede değişimle Kopenhag kriterlerinin uygulanması yolunda yol alacağımız anlamına gelmezmi? |
Şimdiye kadar yapılan anlaşmaların sonucunda hayır deme şansımız var mıki? Ama onların almama gibi bir tercihleri var. Yani kızı istedik geri dönüşü yok. Ama vermeyebilirler...
Teşbihte hata olmaz... |
[B][I]Bazı Durumlarda Evet.Bazı Durumlarda Hayır...[/I][/B]
|
[quote=benign;320062]Şimdiye kadar yapılan anlaşmaların sonucunda hayır deme şansımız var mıki? Ama onların almama gibi bir tercihleri var. Yani kızı istedik geri dönüşü yok. Ama vermeyebilirler...
Teşbihte hata olmaz...[/quote] Ben sizin sözünüzden "Onlar bize değil biz onlara uymak zorundayız" anlamını çıkardım, yalnışsam düzeltin abi. Abi dedim çünkü siz benden büyüksünüz;) |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:24. |