![]() |
--->: şarkı sözleri
SEHERİN VAKTİNDE
Seherin vaktinde oturmuş olan Bahçende açılan güllerin solar o ela gözlere yaşlarda dolar bebek Gönlüm yaralı bağrım yanıyor Vefasız o yari eller sarıyor nenni bebek Mor dağlara yuva yapmış keklim Nedir anam nedir benim çektiğim Şu koca cihanda yok ki bir tek sevdiğim Gönlüm yaralı bağrım yanıyor Vefasız o yari eller sarıyor nenni bebek |
--->: şarkı sözleri
[B] Gökhan Türkmen ===> ßüyük İnsaN [/B]
[B]At, savur at sevdayı bir yere fırlat Bitti sayıp acıyı kaldır öyle yat Sor, herkese sor acılar unutuluyor Ağlayınca gözlerinden silinmiyor Aşk her defasında bak bulunuyor Bırakırım zamanı öyle biraz da Sen olmadan da yine geçer nasılsa Hatırla bunları sakın unutma Diyordun ama o zaman gülüyordun Yanımdaydın, canımdaydın Şimdi nasıl geçer bu ömür? Susma söyle nasıl yaşar böyle insan! Susma konuş, hadi anlat büyük insan! Söyle bir aşk mı çare olurdu zaman mı ? Böyle kaldırıp atardık ya sevdayı! Susma söyle nasıl yapar bunu insan? Susma nasıldı anlat hadi ayrılırsam! Söyle hayat mı çare bulurdu kendin mi? Böyle büyük aşklar böyle mi biterdi? At, silip at aşkları bir yere fırlat Bitti say ki derdini kaldır öyle yat Sor, ne olur sor sen benden ayrılırsan Ne olur düşümde bir ömrü durdursan Aşk her defasında bende ararsam Bırakırım kendimi öyle biraz da Sen olmadan da ben yaşarım nasılsa Hatırla bunları sakın unutma Diyordun ama o zaman gülüyordun Yanımdaydın, canımdaydın Şimdi nasıl geçer bu ömür? Susma söyle nasıl yaşar böyle insan! Susma konuş hadi anlat büyük insan! Söyle bir aşk mı çare olurdu zaman mı böyle? Kaldırıp atardık ya sevdayı! Susma söyle nasıl yapar bunu insan Susma nasıldır anlat hadi ayrılırsam Söyle hayat mı çare bulurdu kendin mi böyle Büyük aşklar böyle mi biterdi Susma hani aşk insanı zaten bulurdu? Susma hani yıllar aşka çare olurdu? Söyle yıllar mı daha hızlı bir kurşun mu? Böyle sensiz her gün biraz yokoluşum mu? [/B] |
Cevap: şarkı sözleri
[B][COLOR="DarkOrange"]YAR YARINIMIN ADI YAR
SANA YAKIN HER ADIM SANMA DOSTUN A CANIM AYIRDILAR BİZİ YAR YAR YÜREĞİMİN TADI YAR SANA UZAK BU DİYAR SANMA SONUM A CANIM DÖNECEĞİM GERİ YAR AHLARIM YERDE KALMAZ GÖRECEKSİN BAK CÜMLE ALEM ŞAHİT OLSUN YANACAKLAR VAR AHLARIM YERDE KALMAZ GÖRECEKSİN YAR CÜMLE ALEM ŞAHİT OLSUN YANACAKLAR VAR SENİ BENDEN ALSALAR DA BİTERMİ SANDIN YÜREĞİMDE DÖĞME ADIN YAZILI KALDIN KİMİ YARDAN VAZGEÇERMİŞ KİMİSİ SERDEN BENİ BENDEN ALSALARDA GEÇEMEM SENDEN Özcan Deniz ****YAR**** [/COLOR][/B] |
[B][COLOR="DarkOrange"]GÖZ BEBEĞİM -İLAYDA
seni cok sevmiştim göz bebeğim neden gittin sensiz olamam bunu sende ögrendim yalnız kaldım ben tek basıma buralarda sense yabancı kollarda uzaklarda halimi sorma nede yanıma geL sensiz bekledim sadece ecel.. hergece aglıyor bu gözlerim tek basıma yine ölümlerdeyim oysa ne güzel baslamıstı hersey tanısmamıs mucize gibi birsey o ilk günümüz rüya gibiydi senle olmak benim için herseydi anılar aklımdan cıkmazlar gözümün önünde o baskıslar senle gecen bütün günlerim an ve an gönlüme işledim ömrün senin yoluna kurban olsun yeterki senin canın saolsun mutluluk kapından ayrılmasın acılar senden uzak kalsın zavallı yüregim kan aglar içim sızlar nerelerdesin bu can seni sayıklar ölmeden son defa kavusayım sana ne olur dön bana görmeden kıyamam bu cana birtek kursun cagredir bu acıya rabbim sen bu kulunu bagısla bedenim cürürken bu kara toprakta ruhum seni bekleyecek buralarda bırakın beni şimdi yalnız basıma gelmedi yarim sondefa karsıma yorgan istemem bu soguk yatagımda toprak işlesin senin boşluğuna [/COLOR][/B] |
[B][COLOR="Black"]UMMADIĞIM ANDA...
[B][COLOR="DarkOrange"]Mektupları, resimleri kaldıramam ki Sevdim seni başkasına yar edemem ki İki dünya bir araya gelse imkansız Seni benden başkasıyla düşünemem ki Sevgilim kıskanırlar, yalanlar anlatırlar Bizi ayıramazlar aşkın dizinden Ben düşerken yükseklerden uçurumlara Aşkın tuttu ellerimden ummadığım anda Şimdi senle hayat rüya, düşlerim gerçek Sanki ben hiç yaşamadım seni tanıyana dek Bahar dalı, çiçek dili, yeşilin rengi Anlatmanın imkanı yok güzelliğini Sana susuz, açım sana, hastayım sana Hiç bir sebep seni benden ayıramaz ki Sevgilim kıskanırlar, yalanlar anlatırlar Bizi ayıramazlar aşkın dizinden Ben düşerken yükseklerden uçurumlara Aşkın tuttu ellerimden ummadığım anda Şimdi senle hayat rüya, düşlerim gerçek Sanki ben hiç yaşamadım seni tanıyana dek[/COLOR][/B][/COLOR][/B] |
[B][COLOR="DarkOrange"]Güller ve Dudaklar Zuhal Olcay
Gülünce dudakların bir gonca güle benzerdi Ben dudaklarını sense gülleri severdin Güller ve dudaklar şimdi ne kadar acı ve gizli Eski bir aşkı anlatır Güller ve dudaklar şimdi Döküldü yapraklarım, mazim denen o bahçeye Kayboldu dudakların seven yok artık gülleri Güller ve dudaklar şimdi ne kadar acı ve gizli Eski bir aşkı anlatır Güller ve dudaklar şimdi [/COLOR][/B] |
Teoman......Güzelbir gün
suç yok,suçlu yok hayat böyle anladım aşk yok artık yok ama zamanla alıştım senle ben hep böyle kalacağız gitgide eriyip yok olacağız yavaş yavaş sorma neden niçin her şey yalnızlıktan bak güzel bir gün ölmek için düş yok, gerçek yok bak sonunda anladım yaz yok kış yok artık zamanı karıştırdım |
[B][COLOR="DarkOrange"]BERTUĞ CEMİL -YAĞMUR
küçük hesaplarla geçiyor yaşam büyük kavgalar hep küçük şeyler için arsız ayaklar altında alın teri kırılgan naif elleri yalanlar yalanlar yalanlar bulutların ardındaki güneş gibi gerçek sevilmeye muhtaçken kimileri kirli avuçlara düşüverecek yağmur geri verecek buharlaşan sevgimizi yağmur sessizce silecek kibirimizi vadide akmayı öğrendi nehrimiz kas katı insanların arasında sevincin resmi olacak doğa birgün biz genişleyip denize varınca yağmur bazen tutkudan delirince kapanmalı kendine yağmurun kucağında doymalı sessizliğe yağmur [/COLOR][/B] |
Sen bu şiiri okurken
Ben çoktan bu şehirden gitmiş olacağım Artık ne özlemlerimi duyacaksın bıçak yarası Ne de telefonların çalacak gece yarısı Ve bu zavallı yüreğim olmayacak artık Kaprislerinin hedef tahtası. Seni sana Beni bir akıl hastanesine Bırakıp gideceğim bu şehirden Nasılsa kavuşamadım sana Nasılsa dudaklarının kıyısına varamadım Nedense bütün çıkmaz sokaklar adresim oldu Ve nedense bütün kırmızı ışıkları üzerime yaktın Ne yaptımsa Bir türlü sana yaranamadım Artık adressiz Işıksız Ve öylesine ıssızım Dünlerin kadar eskiyim Verdiğin acılar kadar paslıyım İşte çıkıp gidiyorum hayatından Nasılsa fark etmez senin için Belki çok şanslı Belki de en yaşlıyım |
[COLOR=darkred][B]sebnem ferah- Dünya[/B][/COLOR]
[B][COLOR=dimgray] [/COLOR][/B] [B][COLOR=dimgray]Döne döne durmadan[/COLOR][/B] [B][COLOR=dimgray]Sen de bir garip oldun[/COLOR][/B] [B][COLOR=dimgray]Sarhoş musun dünya[/COLOR][/B] [B][COLOR=dimgray]şişede şarap gibi[/COLOR][/B] [B][COLOR=dimgray]Yorgun bir kadın gibi[/COLOR][/B] [B][COLOR=dimgray]Yalnız mısın dünya[/COLOR][/B] [B][COLOR=dimgray]Sesimi bir duy diye beklemek zor geliyor[/COLOR][/B] [B][COLOR=dimgray]Yüzüme bir gül diye düşünmek zor geliyor[/COLOR][/B] [B][COLOR=dimgray]Gerçek misin, yalan mısın[/COLOR][/B] [B][COLOR=dimgray]Masal mısın dünya[/COLOR][/B] [B][COLOR=dimgray]Barışır mısın benimle[/COLOR][/B] [B][COLOR=dimgray]Gerçek misin, yalanmısın dünya[/COLOR][/B] [B][COLOR=dimgray]Döne döne durmadan[/COLOR][/B] [B][COLOR=dimgray]Sen de bir garip oldun[/COLOR][/B] [B][COLOR=dimgray]Sarhoş musun dünya[/COLOR][/B] [B][COLOR=dimgray]Sesimi bir duy diye beklemek zor geliyor[/COLOR][/B] [B][COLOR=dimgray]Yüzüme bir gül diye düşünmek zor geliyor[/COLOR][/B] [B][COLOR=dimgray]Gerçek misin, yalan mısın[/COLOR][/B] [B][COLOR=dimgray]Masal mısın dünya[/COLOR][/B] [B][COLOR=dimgray]Barışır mısın benimle[/COLOR][/B] [B][COLOR=dimgray]Gerçek misin, yalanmısın dünya[/COLOR][/B] [B][COLOR=dimgray]Bazen içime bıçak gibi saplanıp yara olduysan da[/COLOR][/B] [B][COLOR=dimgray]Günler boyu kanayıp acıttıysan da[/COLOR][/B] [B][COLOR=dimgray]Daha çocukken bile duvar gibi sert olduysan da[/COLOR][/B] [B][COLOR=dimgray]Sana hiç küsmedim, hiç küsmedim dünya[/COLOR][/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 04:06. |