Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anasayfa Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivas'tan Canlı Yayın Atağı ( Canlı Kamera Sivas, Sivaskamera ) (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=23497)

H_Turan 22.11.2009 12:56

Cevap: Sivas'tan Canlı Yayın Atağı ( Canlı Kamera Sivas, Sivaskamera )

Sami Aydın Olsaydı Hemen Çözmüştü :)

H_Turan 23.11.2009 21:55

Kameraları düzelttiler sonunda.

servet 58 27.11.2009 21:16

harika olmuş emeği geçenlere tşkler

çılgın_türk 02.01.2010 13:11

şimdi gurbetteyim ve bu kameraların kıymetini daha iyi anladım ....

belcikli1 02.01.2010 13:59

CANLI YAYINA BAGLANAMIYORUM
NEDEN?

altuntas58 02.01.2010 15:34

[QUOTE=sivaslihakan;461383]yaziklar olsun bu belediyeye en ufak isleri bilke halledemiaorlar eskiden olsa aninda hata giderilirdi Sami baskan seni cok ariyoruz[/QUOTE]

[B]Belediyeye catmak için iyi bir bahane bulmuşsunuz çok beğendiğiniz sami bey kameraları ihale ederken işi bilmeyen yandaşlarına verip 2 senede atıl duruma düşmesi normal bir olaymı? Sizce bütün bu gelişmeler şu andaki belediyenin sucumu? Yoksa işini iyi yapmayan firmanın sucumu yoksa gecici iş teminatını almayan sayın sami aydının sucumu? herhalde sn sami aydın çok yakın akraban yazık olmuş doğrusu ne kadar üzülsen yeridir sivas halkı kime oy verceğini çok iyi bilir lütfen olur olmaz bahanelerle belediyemize sataşmayalım [/B]

seva 03.01.2010 14:56

Sivas uzaktanda olsa görmek güzel....

sivaslihakan 19.01.2010 19:13

[QUOTE=altuntas58;506401][B]Belediyeye catmak için iyi bir bahane bulmuşsunuz çok beğendiğiniz sami bey kameraları ihale ederken işi bilmeyen yandaşlarına verip 2 senede atıl duruma düşmesi normal bir olaymı? Sizce bütün bu gelişmeler şu andaki belediyenin sucumu? Yoksa işini iyi yapmayan firmanın sucumu yoksa gecici iş teminatını almayan sayın sami aydının sucumu? herhalde sn sami aydın çok yakın akraban yazık olmuş doğrusu ne kadar üzülsen yeridir sivas halkı kime oy verceğini çok iyi bilir lütfen olur olmaz bahanelerle belediyemize sataşmayalım [/B][/QUOTE]

altuntas abi seni sever sayarim büyügümsün saygida kusur etmek istemem ama üslubunu hic begenmedim nedemek sami aydin akraban galiba,ne kadar üzülsen yeridir..vs vs
neden dogrulari kabul etmiyorsunuz ben sami aydinci degilim kim calisirsa sivas icin onun yanindayim kim olursa olsun ama simdiki belediyeyi gördükten sonra sami aydinin kiymetini anladim
sen ve senin gibi düsünenlerde bir tik olusmus akp ile ilgili olumlu birsey yazildimi nedense illa muhalefet olup karalama yapacaksiniz bu zihniyeti cözmüs veya anlamis degilim inanin sami aydin akp degilde sizin partinize mensup olsaydi göklere cikartirdiniz

Sivaslilar.Net 22.01.2010 13:08

Bir süre kameralar serviş dışı idi.
Fakat şu anda kameralar tam olarak çalışmaktadır.
Emeği geçenlere teşekkürler

fatih.b 02.02.2010 00:46

cok süper bi sey olmus artik uzaktan aaari seyrederük melmeketi,,

WEZ Format +2. ?uan Saat: 07:03.