![]() |
Cevap: Başbakan Rest Çekti!!!
kesinlkle oy için yapıldığını düşünmüyorum.bence bundan sonra herşey yoluna girecek.benm fikrim bu.sizinde görüşlerinize saygı duyuyorum...
|
[B]Zulmü Alkışlayamam
Zulmü alkışlayamam, zalimi asla sevemem; Gelenin keyfi için geçmişe kalkıp sövemem. Biri ecdadıma saldırdı mı, hatta boğarım!... -Boğamazsın ki! -Hiç olmazsa yanımdan kovarım. Üçbuçuk soysuzun ardından zağarlık yapamam; Hele hak namına haksızlığa ölsem tapamam. Doğduğumdan beridir, aşığım istiklale; Bana hiç tasmalık etmiş değil altın lale! Yumuşak başlı isem, kim dedi uysal koyunum Kesilir belki, fakat çekmeye gelmez boyunum! Kanayan bir yara gördümmü yanar ta ciğerim, Onu dindirmek için kamçı yerim, çifte yerim! Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım. Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım! Zalimin hasmıyım amma severim mazlumu... İrticanın şu sizin lehçede ma'nası bu mu?[/B] |
İNSAN HAK VE HÜRRİYELERİNİN DAHA GÜZEL YAŞANMASI İÇİN BİRLİKTE EL ELE DİK DURALIM
|
zalimi alkışlamdığın için tşk basbakanım
en azından yüreğimize su serptin Allah razı olsun |
one minute,one minute,olmaz :) bari bu konuda adama muhalefet yapmayın.
|
Muhalif olabilirsiniz ama bu konuda omurgalı bir şekilde Başbakanımızın arkassında durmalı herkez...
Helal olsun başbakanımıza... |
Bu Chp zihniyeti Ak Partiyi desteklemekten ne zaman vazgeçecek? Bunlar saçma sapan muhalefet yaptıkça millet Ak Partiye mecbur kalıyor. Güzel bir söz vardır tam Chp'lik 'Biliyorsan konuş ibret alsınlar, bilmiyorsan sus adam sansınlar.' Şöyle yada böyle başbakan doğru bir tavır sergiledi, Chp ve zihin arkadaşları körü körüne muhalefet yapacam diye millete ikrar getiriyor.
|
[B]Reklam kokan hareketler bunlar ;)[/B]
|
[QUOTE=...Kangallı...;371889][B]Reklam kokan hareketler bunlar ;)[/B][/QUOTE]
[B]O zaman iyi yazılmış ve çekilmiş bir senaryo ;)[/B] |
[QUOTE=GuNaY;371890][B]O zaman iyi yazılmış ve çekilmiş bir senaryo ;)[/B][/QUOTE]
[B]Evet iyi bir oyun kurgusu :)[/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:53. |