Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Diğer Konular (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=34)
-   -   ASKER (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=13886)

muzzo 17.02.2010 18:03

Cevap: ASKER

herkeze merhaba

k.k. lojistik komutanlığı mühimmat komutanlığı 3.mühimmat komutan yardımcılığı
31.mühimmat bölüğü merkez/Sivas

burayı bilen var mı?yardımcı olursanız sevinirim.

fatihhoca 21.02.2010 23:07

arkadaşlar askerliğim biteli iki ay oldu yani bitiyor sivas güzel başladı adana da güzel bitti.iki kişi görev yerimden gitti sivasa biri ığdıra diğeri balıkesir e düştü şans nasip artık ama kolay bir acemi birliği yeri allah herkesin yar ve yardımcısı olsun.vatana savaş banada bir daha askerlik göstermesin.....

n3co 25.02.2010 17:04

[QUOTE=fatihhoca;524266]arkadaşlar askerliğim biteli iki ay oldu yani bitiyor sivas güzel başladı adana da güzel bitti.iki kişi görev yerimden gitti sivasa biri ığdıra diğeri balıkesir e düştü şans nasip artık ama kolay bir acemi birliği yeri allah herkesin yar ve yardımcısı olsun.vatana savaş banada bir daha askerlik göstermesin.....[/QUOTE]

fatih hocam yazarda ben dururmuyum.. (:

Waybe ilk sayfalarda askere gidecem diyorum askerlik biteli 2 ay oldu :D:D ah sivas ahhh :D:D:D

rappbenimm 14.03.2010 13:38

arkadaşlar sivas temeltepede arkadaşım askerlik yapıyor gtt çavuş eğitim bölüğünde ona ulaşabileceğim bir numara varmı acaba yardım edebilirmisiniz?

rappbenimm 16.03.2010 17:57

arkadaşlar bilen biri yokmu cvp versn ltfn

HasreT 16.03.2010 19:14

Arkadaşının ailesini arayıp sorsan ulaşacagın numarayı burda nasıl yardımcı olsunlar sana kim bilecek temel tepenin nosunu ...bence ailesine ulaşmaya çalış :)

gönlüm58 16.03.2010 19:18

[QUOTE=HasreT;534278]Arkadaşının ailesini arayıp sorsan ulaşacagın numarayı burda nasıl yardımcı olsunlar sana kim bilecek temel tepenin nosunu ...bence ailesine ulaşmaya çalış :)[/QUOTE]

Kuşuma katılıyorum,telekomdanda alınabilir numara...

toreturned 02.04.2010 12:08

5inci p.eğt.tug 1.inci p.er eğt tb.k.lığı-sivas merkez.MUV özelliği= p 302 temel eğitim-2

hadi hayırlısı bakalım..

ayrıca aranıza yeni katıldım saygıyla selamlarım herkezi..

LaEdri 02.04.2010 19:02

333. Dönem Yedek Subay ve Kısa Dönem adayları için şafak sayma vakti..:)

Kibrisli 10.04.2010 23:16

Ben başladım bile Yiğiter... :D 17 Eylül'de aranızdayım...

LaEdri 10.04.2010 23:59

İnşallah abi.Güle güle gidip gelirsin inş...:)

asker_yari 13.07.2010 10:55

herkese merhabalar,

beni nişanlımı 9 temmuz'da sivas'a gönderdim. Dün eğitimleri başladı fakat dün hiç aramadı çok merak etmekteyim. Çok sıkımı bu askeriye? 2.bölükte kendisi. Askeriyenin telefon numarasınıda almadım. bilen birisi varsa paylaşabilir mi ?

Salim58 13.07.2010 11:01

Merhaba Hoş Geldiniz Kardeşim.

[I][B]Adı üstünde Asker ocağı (Ana kucağı değil )

Bizim zamanımızda yeni askerler belli bir süre çarşıya çıkıp tlf,etme imkanı yoktu.

Gelişen teknoloji karşısında şu an herşey mümkün,fakat askeri birliklerde kimseye taviz verilmez. birlikte tlf,kulübesi varsa bir yolunu bulur arar belki.Merak etmeyin kardeşim....[/B][/I]

asker_yari 13.07.2010 11:09

[QUOTE=Salim58;564582]Merhaba Hoş Geldiniz Kardeşim.

[I][B]Adı üstünde Asker ocağı (Ana kucağı değil )

Bizim zamanımızda yeni askerler belli bir süre çarşıya çıkıp tlf,etme imkanı yoktu.

Gelişen teknoloji karşısında şu an herşey mümkün,fakat askeri birliklerde kimseye taviz verilmez. birlikte tlf,kulübesi varsa bir yolunu bulur arar belki.Merak etmeyin kardeşim....[/B][/I][/QUOTE]

haklısınız ama işte ilk günler insan merak etmeden duramıyor. askeriyenin içinde kulube varmış hafta sonu oradan aradı ama ben arasam görüşemez miyim ? bugünde aramazsa saat 6'dan sonra aramak istiyorum.Tabi telefon numarasını bulabilirsem.

filografozan 13.07.2010 11:12

[QUOTE=asker_yari;564581]herkese merhabalar,

beni nişanlımı 9 temmuz'da sivas'a gönderdim. Dün eğitimleri başladı fakat dün hiç aramadı çok merak etmekteyim. Çok sıkımı bu askeriye? 2.bölükte kendisi. Askeriyenin telefon numarasınıda almadım. bilen birisi varsa paylaşabilir mi ?[/QUOTE]

hayırlsı olsun,merak etme kardeşim.
evet askeriye biraz sıkıdır.özelliklede yeni askerler için.
çok kısa bir zamanda haber alırsın inşallah.ALLAH KAZVUŞTURSUN diyelim

Salim58 13.07.2010 12:04

[QUOTE=asker_yari;564583]haklısınız ama işte ilk günler insan merak etmeden duramıyor. askeriyenin içinde kulube varmış hafta sonu oradan aradı ama ben arasam görüşemez miyim ? bugünde aramazsa saat 6'dan sonra aramak istiyorum.Tabi telefon numarasını bulabilirsem.[/QUOTE]

[B][I]Merak etmeniz gayet normal kardeşim.Fakat burası askeriye kimse ne sizin nede bizim merak etmemizi düşünmez.Askeri birliklerde, Herzaman disiplin ön plandadır. O kulübenin numarasını bulmanız birşey ifade etmez,Sizin arama yapmanız için kulübenin başında bekliyor olması gerekki ulaşasınız.En iyisi onun sizi aramasını beklemeniz Acemi birliği biraz sıkıntılı geçer.Merak etmeyin birazcık sabredin derim.....Galiba biraz karamsar yazdım ama gerçekleri yazdım .....[/I][/B]

programer 17.08.2010 17:01

Sınav Merkezi :5'İNCİ P. EĞT.TUG. K.LIĞI SİVAS
Sınav Salonu :GN. ŞÜKRÜ KANATLI KIŞLASI P.ER EĞT.TB. 2'NCİ P.ER EĞT.BL.K.LIĞI YEMEKHANESİ
Sınav İli :SİVAS Burada sınava girmek için kırşehirden geleceğim.Buranın açık adresini yaza bilirmisiz sivaslılara selam olsun.saygılarımla.

Arif Coşkun 17.08.2010 17:33

[QUOTE=programer;572443]Sınav Merkezi :5'İNCİ P. EĞT.TUG. K.LIĞI SİVAS
Sınav Salonu :GN. ŞÜKRÜ KANATLI KIŞLASI P.ER EĞT.TB. 2'NCİ P.ER EĞT.BL.K.LIĞI YEMEKHANESİ
Sınav İli :SİVAS Burada sınava girmek için kırşehirden geleceğim.Buranın açık adresini yaza bilirmisiz sivaslılara selam olsun.saygılarımla.[/QUOTE]

Hayırlı tesekereler olsun askerim:)
Sivas'ta olan ve orayı bilen bir arkadaşımız yardımcı olacaktır umarım.

Bursa1963 01.09.2010 20:18

5'İNCİ P.EĞT.TUG. KH. VE KH.BL./ SİVAS / MERKEZ ustalar bura nası bi yerdir

fatihhoca 15.10.2010 10:52

arkadaşlar 88 3 lerden sonra bu forum çalışmadı ama geriye dönük güzel bilgiler var.askerlik biteli 10 sy oldu.askerlik kısalacak mı haberlri benim için bişey ifade etmesede inşaallah düşerde oradaki kardeşlerim bir an önce sevdiklerine kavuşur diyorum.sivas güzel bi memleket ve hala takım assubayımla telden görüşüyorum gerçi şu anda afganistanda ama çok kısa süre içinde sivasa dönüyor. herkese selamlar

altuntas58 15.10.2010 11:19

[QUOTE=fatihhoca;584630]arkadaşlar 88 3 lerden sonra bu forum çalışmadı ama geriye dönük güzel bilgiler var.askerlik biteli 10 sy oldu.askerlik kısalacak mı haberlri benim için bişey ifade etmesede inşaallah düşerde oradaki kardeşlerim bir an önce sevdiklerine kavuşur diyorum.sivas güzel bi memleket ve hala takım assubayımla telden görüşüyorum gerçi şu anda afganistanda ama çok kısa süre içinde sivasa dönüyor. herkese selamlar[/QUOTE]
[B]
Askerliğin kısalacağını bende umut ediyorum söylentilere göre uzun dönem askerlik yapanlarda 3 ay indirim yapılacak kısa dönem askerlik yapanlardada 3 ay uzayacakmış uzun dönem askerliğin bütcemize çok ağır yükü var aynı zamanda genclerimiz en verimli döneminde askerlik yapıyor bence en uygun olanı tek tip askerlik[/B]

fatihhoca 10.04.2011 23:09

[QUOTE=altuntas58;584638][B]
Askerliğin kısalacağını bende umut ediyorum söylentilere göre uzun dönem askerlik yapanlarda 3 ay indirim yapılacak kısa dönem askerlik yapanlardada 3 ay uzayacakmış uzun dönem askerliğin bütcemize çok ağır yükü var aynı zamanda genclerimiz en verimli döneminde askerlik yapıyor bence en uygun olanı tek tip askerlik[/B][/QUOTE]

askerl,ğ,n üzerinden bi askerlik daha geçti.çekilen unutuluyo.

dtesdemes 13.09.2011 13:55

ARKADAŞLAR BENİMDE ACEMİLİĞİM SİVAS MERKEZE DÜŞTÜĞÜNDE BÜYÜK HEYECANLA BU SİTEYİ BULUP BİRŞEYLERYAZMIŞTIM 89/4/B OLARAK GİTMİŞTİM GELELİ 6 AY OLDU VALLAHİ NASIL BİTTİ ANLAMADIM AMA ASKERLİK ÇOK SIKICI ÇOOOKKKK

cegceg 08.12.2011 00:15

Konuyu ben açmıştım, askerden geleli 34 ay olmuş...

_DuMaN_58 08.12.2011 08:28

[QUOTE=cegceg;608097]Konuyu ben açmıştım, askerden geleli 34 ay olmuş...[/QUOTE]

Senin üzerine kaç kişi gelip gitti :) sayfa 59 da :)

WEZ Format +2. ?uan Saat: 21:21.