![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=OSMAN ECE;585727]
dokun hele arifim sarı telli saza ozanlar kendini çektiler naza bugünlük yeteriz biz bize bizi yalnızlığa salanlar gelsin[/QUOTE] Vururum sazıma inceden ince Sevmişim yar adın dilimde hece Sen yoksan gündüzüm olur gece Gönlünde sevgi olanlar gelsin |
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Indigo"][SIZE="3"]Bende geldim aranıza,
katanlara selam olsun, merhem olmak yaraniza, sürenlere selam olsun...[/SIZE][/COLOR][/FONT][/I][/B] |
[QUOTE=mansur58;585732]
[B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=indigo][SIZE=3]Bende geldim aranıza, [/SIZE][/COLOR][/FONT][/I][/B] [I][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=indigo]katanlara selam olsun,[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=indigo]merhem olmak yaraniza, [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=indigo]sürenlere selam olsun...[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I][/QUOTE] Hoşgeldin sende ozan mansur Etmeyiz sana inşallah kusur Arayan sevdiğini gider bulur Dost kıymeti bilenler gelsin |
Azalıyor sevgiler bitiyor ümitler.
Dost dostuna güzel şeyler öğütler. Diyari baba dostlarinin yolunu gozler. Abimin cagirisini duyanlar gelsin. [QUOTE=mansur58;585732][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Indigo"][SIZE="3"]Bende geldim aranıza, katanlara selam olsun, merhem olmak yaraniza, sürenlere selam olsun...[/SIZE][/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE] Hos geldin ozan Mansur abi aramiza sefalar getirdin. |
[B][I][SIZE="3"][FONT="Comic Sans MS"]Canlar otağına postumu serdim,
dostluk ağacının suyunu verdim, şekeri şerbete ezdim gönderdim, Sevgi şerbetini içenler gelsin.[/FONT][/SIZE][/I][/B] |
[QUOTE=mansur58;585740][B][I][SIZE="3"][FONT="Comic Sans MS"]Canlar otağına postumu serdim,
dostluk ağacının suyunu verdim, şekeri şerbete ezdim gönderdim, Sevgi şerbetini içenler gelsin.[/FONT][/SIZE][/I][/B][/QUOTE] otağa postu sermek bizden haber ver hele ozanım sazdan ozanlar sitesinde alınan hazdan aşığa kıymet biçenler gelsin |
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="3"][COLOR="Navy"]Hoş bulduk canlar sizler sağ olun,
Dustluk sevgisiyle her dem var olun, Gönül sunuyorum berhudar olun, Yürekten sesime, ses veren gelsin[/COLOR][/SIZE][/FONT] |
Yaşasın kardeşlik yaşasın dostluk
Çaldık söyledik bahtiyar olduk Gelin hele kahvemi için bir soluk Kırk yıl hatır bekleyenler gelsin |
Gurbetin yolları uzar da uzar.
Ozanlar gönülden şiirler yazar. Kimi düzen kurar, kimisi bozar. dostluk atesi yakanlar gelsin. |
[QUOTE=mansur58;585744][FONT="Comic Sans MS"][SIZE="3"][COLOR="Navy"]Hoş bulduk canlar sizler sağ olun,
Dustluk sevgisiyle her dem var olun, Gönül sunuyorum berhudar olun, Yürekten sesime, ses veren gelsin[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE] tanıştığıma memnun oldum erenler hak yoluna canın başın verenler iyi vakit geçirir burada yarenler dostluk divanına duranlar gelsin |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:10. |
|