![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=sandalli;585946]insanımız yiğit yüceler aşar,
Yoksula, yetime yardıma koşar, Martta erir karlar, dereler coşar, Yıkar bentlerini selimiz bizim.[/QUOTE] deyme dost azgın felleha ben onları iyi bilirim vallaha şükürler olsun yüce allaha mekkeye gider yolumuz bizim |
Ayaklar karıştı tutmuyor niye,
Hasretim yıllardır Sivas´a, köye, Sandalli´ya artık müsade diye, Ricada bulunur dilimiz bizim. iyi geceler cümleten, elinize yüreğinize sağlık. |
[QUOTE=aysima58;585944]mansur kardeşim hoş gelmiş
kalbi yüreği dolu gelmiş gurbette sılayı anmış başımızda yeri bizim.[/QUOTE] Eyvallah kardeşim hanen şen olsun, Tuttuğun diken değil gül olsun, Duaların kabul neşen bol olsun, Dostlara duacıdır gönlümüz bizim. |
[QUOTE=oguz7358;585948]osman abi ben ilhan yine döktürmüşsün yüğreğine sağlık[/QUOTE]
canım benim hoş safa geldin bizim siteyi nereden buldun bahar özünün kokusunumu aldın aynı kelamı konuşur dilimiz bizim |
[B]Sende hosgeldin Mansur ozan
Dert görmesin ailen yuvan Yanında olsun hep yaradan Açıktır her daim gönlümüz bizim[/B] |
Yaz gelince köyde ekin biceriz.
Yogurttan ayrani yapar iceriz. Yarali gonulleri dost seceriz. Yolumuz kardeslige cikar bizim. |
[QUOTE=sandalli;585951]Ayaklar karıştı tutmuyor niye,
Hasretim yıllardır Sivas´a, köye, Sandalli´ya artık müsade diye, Ricada bulunur dilimiz bizim. iyi geceler cümleten, elinize yüreğinize sağlık.[/QUOTE] soğuktan üşütmüş dost biraz hasta atışmada eşi yoktur ustamı usta yarin erken gel koyma bizi yasta sensiz hemen tükenir pilimiz bizim |
Köyümüzün ortasında akardı puar
Gözelerden içerdik buz gibi sular Kışın dokunurdu kilim, halılar Çok anılar hatıralar var bizim |
[QUOTE=Cley;585954][B]Sende hosgeldin Mansur ozan
Dert görmesin ailen yuvan Yanında olsun hep yaradan Açıktır her daim gönlümüz bizim[/B][/QUOTE] Hoş bulduk kardeşim şanın var olsun, Rasul yoldaşın Rabbim yar olsun, Hayatın bereketlı hep bahar olsun Açık yüreklere selamımız var bizim |
Kuruldu dostluklar canlar bir oldu
Bu beden artık hayli yoruldu Saate baktımda zaman geç oldu İyi geceler olsun yarınlar bizim Herkese iyi geceler diliyorum dostlar, yarın görüşmek üzere hoşçakalın. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:21. |
|