![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=mansur58;586139]Ozanım gül atar elimiz bizim,
Gönüller yapmaktır dilimiz bizim, Dstlara dikensiz gülümüz bizim, Sizi özümden ayrı görmedim dostum.[/QUOTE] İşte budur bizde ozanlık özü, Fitnede fesatta olmadı gözü, Bal gibi akıtır dilinden sözü, Boşuna burada kalmadım dostum. |
Sivas'ın içinde ne güzel bağlar
O dost gelmiş yaralar sarar Ozanın halinden ozan anlar Çağırsam acep gelirmi dostum |
[QUOTE=OSMAN ECE;586140]sandallı hasta erkenden yattı
aşık aydın gelmez inadı tuttu mansur ustanın şarzımı bitti aradım tel ile bulmadım dostum[/QUOTE] Verilen bir sırrı, ele yaymadım, Kötü söz söylendi yine duymadım, Şeytan çok sınadı ama uymadım, Abdestsiz hiç namaz kılmadım dostum. |
dostlardan gelen selamı aldım
ozanlar çoğaldı memnun kaldım siva bursu gördüm koşarak geldim umutsuzluğa dalmadım dostum |
Söyle bir Sivas ın netine daldım,
Tatlı dil güler yüz eğlendim kaldım, Ben aradığımı burada buldum, Daha ayrılamam bilesin dostın |
Ask elinden düstüm gurbet eline.
Baykuslar konmasin senin gülüne. Huzunlu name dusmesin sazin teline. Gurbette sevda cekmek zordur dostum. |
[QUOTE=Arif Coşkun;586142]Sivas'ın içinde ne güzel bağlar
O dost gelmiş yaralar sarar Ozanın halinden ozan anlar Çağırsam acep gelirmi dostum[/QUOTE] Hadi ver kolunu girem koluna, İstersen sağına ister soluna, Dostun kurban olsun senin yoluna, Boşuna kapını çalmadım dostum. |
buralar cok soguk üsürüm
sizinle güler söylerim kaderde ne varsa cekerim gurbetlik zordur bilirim dostum |
Sivas'lılar net büyük bir aile
Kaynaştık olduk bir kafile Vardım sordum bir kamile Dedi olsun Sivaslı gibi dostum |
[QUOTE=sivaburs;586143]Verilen bir sırrı, ele yaymadım,
Kötü söz söylendi yine duymadım, Şeytan çok sınadı ama uymadım, Abdestsiz hiç namaz kılmadım dostum.[/QUOTE] sır candan dosta verilir bazen bizim site gerilir takma herşey kafa yorulur üstüme herşey almadım dostum |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 04:09. |
|