![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
Hava soğudu geldi yine kış
Kar yağacak artık karış karış Güzel sözler alır hep alkış Kayak kayıp tadını çıkaralım |
Size özlemimden yanıyor sine,
Malum söze uyup gitmen tersine, Gelin de varalım bizim Mersin'e Elma ağacından muz çıkaralım. |
[QUOTE=sivaburs;586371]Bu gelen mevsimi uzağa itip,
Isınalım hadi odunlar atıp, Bütün mevsimleri torbaya katıp, Sallayıp sallayıp yaz çıkaralım.[/QUOTE] siyahi sivaburs metini duydum ozanlık yoluna serimi koydum sizleri abim bir ustam saydım fikirler bir olsun öz çıkaralım |
Gurbet el gönlüme darcık kabir,
Farketmez ki derdim ha bin ha da bir, Yoksulluk çekmeye kalmadı sabır, Piyangoyu bana tez çıkaralım. |
Halayda insanlar yerin alınca,
Titriyor ayağım sabit kalınca, Davulcu yaklaşıp burda çalınca, Tam yeri geldi bak diz çıkaralım. |
Yar gözünde yine kahve pişiyor, :)
Bakışlar serime aşkı eşiyor, Çekme ellerini elim üşüyor, Senle nice kışlar, güz çıkaralım. |
[QUOTE=sandalli;586378]
Gurbet el gönlüme darcık kabir, Farketmez ki derdim ha bin ha da bir, Yoksulluk çekmeye kalmadı sabır, Piyangoyu bana tez çıkaralım.[/QUOTE] Almış zalım gurbet bizden bizi Dertleri vermiş hep dizi dizi Piyango çıkarsa tanımazsın bizi Bu halinle kal tad çıkaralım |
[QUOTE=oguz7358;586377]siyahi sivaburs metini duydum
ozanlık yoluna serimi koydum sizleri abim bir ustam saydım fikirler bir olsun öz çıkaralım[/QUOTE] Ozan Oğuz kötü günün olmasın, Tatlı tatlı yazan dilin solmasın, Örtüler altında birşey kalmasın, Sırları açalım giz çıkaralım. |
[QUOTE=sandalli;586378]Gurbet el gönlüme darcık kabir,
Farketmez ki derdim ha bin ha da bir, Yoksulluk çekmeye kalmadı sabır, Piyangoyu bana tez çıkaralım.[/QUOTE] sandallı bunalmış baktım üşümüş diye sobayı yaktım buyur ettim sizi ayağa kalktım bir iki resim çekip poz çıkaralım |
[QUOTE=OSMAN ECE;586384]sandallı bunalmış baktım
üşümüş diye sobayı yaktım buyur ettim sizi ayağa kalktım bir iki resim çekip poz çıkaralım[/QUOTE] Sonbahara geldik rüzgar esmiyor, Dostlar güler yüzlü, surat asmıyor, Plastik bıçaklar kurban kesmiyor, Postları delmeye biz çıkaralım. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:39. |
|