![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=OSMAN ECE;586384]sandallı bunalmış baktım
üşümüş diye sobayı yaktım buyur ettim sizi ayağa kalktım bir iki resim çekip poz çıkaralım[/QUOTE] Diyari söyle ki kim seni yoran, Sendin beş vakitte namaza duran, Dünyanın temeli Kitab-ı Kur'an, Okuyup okuyup cüz çıkaralım. |
Bu gece coşalım dostlar yatman da,
Hiç birşey istemem bana çatman da, Petrol bulamazsak eğer Batman´da, Yeri derin kazıp gaz çıkaralım. |
ozan oğuz neredesin
seslanirim çıkmaz sesin takılıp kaldığın kesin elinden tutup biz çıkaralım |
Aşalım beraber büyük dağları,
Eritelim içte kalan yağları, Gevşek bırakalım biraz ağları, Balıklar bitmesin az çıkaralım. |
son bahar olsada gönül yaz
ulaş gölünde uçar ördek kaz kılıfında paslandı benim saz çalıp çalıp sesini tiz çıkararalım |
Sallalım beraber kurda itleri,
Yok edelim başımızda bitleri, Ateş yaktım hadi koyun etleri, Mangalın üstünde cız çıkaralım. |
Kirliyse yıkayın eli ayayı,
Kızlar güzel örün nakış oyayı, Getirin buraya her renk boyayı, Birbirine katıp boz çıkaralım. |
[QUOTE=sivaburs;586389]Aşalım beraber büyük dağları,
Eritelim içte kalan yağları, Gevşek bırakalım biraz ağları, Balıklar bitmesin az çıkaralım.[/QUOTE] BU BİR GERÇEK OLAY YARIM SAAT ÖNCE GERÇEKTEN BALIHTAN GELDİM şimdi geldim balıklar levrek buyurun tavada birlikte çevrek yanındada bir büyük rakı devirek bir büyük kalıpta buz çıkaralım NOT BEN RAKI İÇMEM İÇEN BUYURSUN |
Ben para bulursam beraber şayak,
Sandalli der yine tıkandı ayak, Diyari babadan yemeden dayak, Bağlamayı çalıp caz çıkaralım. |
sivaburs'um herkes hayran huyuma, :)
Mecbur akacaksın benim suyuma, Eşli oynuyoruz sakın uyuma, İlk elden oyuna koz çıkaralım. |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:26. |
|