![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=sandalli;586404]Dolmaz ki dostların boşalan yeri,
Yolunuza feda garibin seri, Hala kıskanırım ben eski yâri, Gidip yad ellere sarılmasın ha.[/QUOTE] gurbette yalınız çile dolmuyor sizinle sohbete doyum olmuyor içimde sıkıntıdan eser kalmıyor hep böyle olsun yüzler burulmasın ha |
Hoş geldin başkanım, özledik seni,
Arayıp, sormasın günlerdir beni, Makam sahibin yoğundur günü, Bedenin yorulup gerilmesin ha. |
[B]Ozanlar gelmiş siir yazar
Hepinize tek tek saygılar Cley'in bu gece az işi var Bakıp da yazmıyor denmesin ha [/B] |
[QUOTE=OSMAN ECE;586405]
atalım arif bey afiyet olsun sevgi muhabbet hep böyle kalsın boşları kaldırın dolular gelsin bizssiz sofralar kurulmasın ha[/QUOTE] Olsun Osman Abim şerefine Bazen işler döner tersine Davul çalar dengi dengine Bizi yanlış anlmasınlar ha |
[QUOTE=OSMAN ECE;586402]bekledim iki gündür senin yolunu
gel tanışalım gardaş uzat kolunu sana ikram edeyim zara balını sözlerime dostlarım darılmasın ha[/QUOTE] Havada bırakmam dostluk elini, Ben anlarım ozanların dilini, gerdirip sazımda dostluk telini, vurdukça mızrabı kırılmasın ha. |
[QUOTE=Cley;586409][B]Ozanlar gelmiş siir yazar
Hepinize tek tek saygılar Cley'in bu gece az işi var Bakıp da yazmıyor denmesin ha [/B][/QUOTE] Kolay gelsin dostum, Hakk yardım etsin, Elemin, kederin, sorunun bitsin, Bağında gül açsın, bülbüller ötsün, Cley´e kimseler darılmasın ha. |
sivaburs ustad yine tüydü
sesledim benim sesimi duydu bizi yine dostla baş başa koydu yan verip yatağa serilmesin ha |
[QUOTE=mansur58;586411]Havada bırakmam dostluk elini,
Ben anlarım ozanların dilini, gerdirip sazımda dostluk telini, vurdukça mızrabı kırılmasın ha.[/QUOTE] Yiğitlik mertlikte bir Osman Ece, O gelince ışık oluyor gece, Buradaki zaten sazsız eğlence, İstersen tellere vurulmasin ha. |
Sevgi deryasında kulaç atalım,
Koyun kuzu birbirine katalım, Bu dünyanın anasını satalım, Coşsun gönüller durulmasın ha |
[QUOTE=OSMAN ECE;586413]sivaburs ustad yine tüydü
sesledim benim sesimi duydu bizi yine dostla baş başa koydu yan verip yatağa serilmesin ha[/QUOTE] Köylüm nerede göremedim bugün yemek mi hazırlar geçti ki öğün işini Sefile bırakma sakın incinip bedeni yorulmasın ha |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:07. |
|