![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=goramaz;586425]görmeyeli yari oldu bir sene
şu cefakara bir selam versene unuttun diye beni köhnelerde istemem ellere bakılmasın ha[/QUOTE] Yâr denen vefayı bilmiyor ise, Yâr gibi yüzüne gülmüyor ise, Bir yıldır yanına gelmiyor ise, Koy O´nun yanına varılmasın ha. |
Yigitler harmani savurmus bile.
Sivasli ozanlar gelmisler dile. Gurbeti mekan eyledim bile. Boyle gec geldigime alinmayin ha. |
[QUOTE=AŞIK SEFİL;586423]goramaz kardeş köylün burada
akşamdan beri bekler sırada sizinle sohbet güzel gel arada aramıza perde gerilmesin ha[/QUOTE] valizi topladım geldim buraya goramaz yarın gider sivasına olur da başıma bir iş gelirse goramaz yozgata gömülmesin ha |
[QUOTE=sivaburs;586426]Üstadıma herkes kılıbık diyor,
Balık pişiriyor servis ediyor, Bu Sefil gelince Üstat gidiyor, Eşler arasına girilmesin ha. :)[/QUOTE] sefilim benim ekmeğim aşım yanında erdi kemale yaşım ömrümce yanında dik durdu başım gılıbıklığım çok görülmesin ha |
[QUOTE=OSMAN ECE;586431]sefilim benim ekmeğim aşım
yanında erdi kemale yaşım ömrümce yanında dik durdu başım gılıbıklığım çok görülmesin ha[/QUOTE] Onu ben demedim diyenler dedi, Yalan fare oldu sivaburs kedi, Zerresi kalmadı hepsini yedi, Dediğim yalanlar görülmesin ha. |
[QUOTE=sivaburs;586426]Üstadıma herkes kılıbık diyor,
Balık pişiriyor servis ediyor, Bu Sefil gelince Üstat gidiyor, Eşler arasına girilmesin ha. :)[/QUOTE] Kılıbık olmazsan geçim olmuyor, Attığın taş yerini bulmuyor, Bekar olanlar bunu bilmiyor, Sözüme kimseler darılmasın ha. |
[B][COLOR=darkorange]kronikden bu kadar varsın da gitsin
gönül bahçeniziden güller derilsin yanan sinelere sular serpilsin çorak gönüllere meyletmeyin ha[/COLOR][/B] |
Yillar yordu agardi saclar.
Gurbette gun cile ile baslar. Kafami yedi calan canlar. Sakin gavur eline gelmiyin ha. |
Sandalli der belki adı anılır,
Aşım ağu olsa yârle yenilir, Gün olur sılaya geri dönülür, Gurbette defterim dürülmesin ha. |
Ayaklar aynı oldu üstadım özür :)
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:11. |
|