![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
bugün ben yine geç kaldım
denizde balığa fena daldım üç usta gelmiş haberin aldım aşık aydın beni üzer bir zaman |
Dışarda fırtına, içimde ayaz,
Hayatın anlamı siyahla beyaz, Darılma üstadım beklettim biraz, Ustalar çırağa kızar bir zaman. |
fark edemez kimse akın karasın
zengin fakirden alır darasın kimi açar evli çiftlerin arasın gelir iki laf eder bozar bir zaman |
Maç uzadı ama sona varıldı,
Küsülü kalmadı herkes sarıldı, Bilmem ki sivaburs niye darıldı? Bu halin gönlümü üzer bir zaman. |
uzaktan göründü ozan oğuzum
haydi başla gayrı kara yağızım sütten yandı artık benim ağızım canlar uzaktan süzer bir zaman |
Hava çok soğudu kış mı başladı?
Diyari sessizi yine taşladı, Ozanlar meydanı hepten boşladı, Birer birer yine tezer bir zaman. |
ozanların işine aklım ermedi
birinin yazdığın biri görmedi tanrı selamını bile vermedi gittikce nesiller azar bir zaman |
[QUOTE=OSMAN ECE;586510]fark edemez kimse akın karasın
zengin fakirden alır darasın kimi açar evli çiftlerin arasın gelir iki laf eder bozar bir zaman[/QUOTE] Yürekten yüreğe çekilmişse hat, Sevda merkezdedir olur mu serhat, Sefil Şirin ise Diyari Ferhat, Aşılmaz dağları kazar bir zaman. |
başladı istanbulun yağmuru seli
içimde kaldı sılamın baharı yeli nerde osman baba sandallı hani ararım sizleri sorarım bir zaman. |
Görürüm bugün de son bulmuş gece,
Yarına kalacak güzel eğlence, Sandalli dilinde dolanan hece, Gönülden gönüle gezer bir zaman. Cümleten iyi geceler, hepinize tskler. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:54. |
|