![]() |
Cevap: ÜYELERİMİZİN RESİMLERİ. ( ÜYE RESİMLERİ )
[B]Kış mevsimi desem yapraklar yeşil. Yaz mevsimi desem eller formanın içinde. Ağnayamadım. Ama tek gerçek Forma yakışmış Serhat dayıma...[/B]
|
[QUOTE=sandalli;466522][B]Forma da cok güzel yakismis lan bacanah[/B]. :)[/QUOTE]
saol bacanah:) |
[QUOTE=Cley;466523][B]Kış mevsimi desem yapraklar yeşil. Yaz mevsimi desem eller formanın içinde. Ağnayamadım. Ama tek gerçek Forma yakışmış Serhat dayıma...[/B][/QUOTE]
yaz mevsimi yiyen, ben hep oyle oynuyom eller formanin icinde:) |
[B]İşte Almanya'nın böyle acayip bir iklimi var Cley...
Serhat dik dur:)...[/B] |
[B]Burhan PINARNAŞI--[/B][B]Veteriner Hekim - Sivas[/B]
[IMG]http://www.tavsiyeediyorum.com/timage.php?u=5666&dateline=1188040035&type=profile[/IMG] [B]Psikolojik sorunları olana tavsiyemdir :D[/B] |
[B]Bir de kartvizitini ekleseydin Barikat :D[/B]
|
[QUOTE=Cley;466533][B]Bir de kartvizitini ekleseydin Barikat :D[/B][/QUOTE]
maksat üyelere hizmet cley :D Selçuklu [B]Veterinerlik[/B] / [B]Burhan PINARBAŞI[/B]. Demircilerardı Mah. Nizam Sok. No:19 Eski Buğday Pazarı 58040 - MERKEZ / [B]SİVAS[/B]. Tel: (346) 2243659- Fax:2243659 |
[QUOTE=barikat58;466534]maksat üyelere hizmet cley :D
Selçuklu [B]Veterinerlik[/B] / [B]Burhan PINARBAŞI[/B]. Demircilerardı Mah. Nizam Sok. No:19 Eski Buğday Pazarı 58040 - MERKEZ / [B]SİVAS[/B]. Tel: (346) 2243659- Fax:2243659[/QUOTE] Benim sipayi da mi götürsem? |
[QUOTE=...58Sivas58...;466492][B]Devam edin eklemeye :D aynı kişiler ekledikçe ben eğleniyorum, baktıkça gülüyorum :D[/B][/QUOTE]
[B]ne tesadüf bende sizin çirkin ve işe yaramayan yorumlarınıza gülüyorum :D[/B] |
[QUOTE=...58Sivas58...;466349][B]Sürekli aynı kişiler fotosunu ekliyor.Bu kişilere sesleniyorum, artık eklemekten vazgeçinde başkaları eklesin.Sıkıldık aynı kişileri görmekten.[/B][/QUOTE]
[B]Biz burda bazılarının.. gönülünü eğlendirmiyoruz:mad:[/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:00. |