![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=AŞIK SEFİL;586900]MUBAREK AYDIR MUHARREM AYI
HERMÜSLÜMANIN VAR İÇİNDE PAYI RUH VERDİ HACI BEKTAŞ HU DEYU DEYU DERVİŞLER CEMDE COŞARDA GELİR[/QUOTE] [B][COLOR=darkorange]muharrem ayının 10 .günü [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]müslüman aleminin mübarek günü kazanlar kaynar evlerde sabahın körü mis kokulu aşure yiyesim gelir :D[/COLOR][/B] |
[QUOTE=sivaburs;586931]Sefil Ozan olmuş Diyari’ye yar,
Üç çocuk doğurmuş şenlenmiş diyar, Ana ihtiyardır evlat bahtiyar, Onlarla hep mutlu yaşa ey Sefil. Siyah saçlı Leyla ilk göz ağrısı, Kara kuzu Şamil hayat çağrısı, Avşar uzun boylu selvi doğrusu, Büyüttün yetirdin başa ey Sefil. Sen ailen için parlayan aydın, Sevginle onlara nurunu yaydın, Onlar da olmazdı sen olmasaydın, Derdini söküp at taşa ey Sefil Ozan sayfasında çınlıyor sesin, Yoksa melek misin söyle ki nesin, sivaburs evladın sen de annesin, Kurbanız gözdeki kaşa ey Sefil.[/QUOTE] işte şiir sevdası bu işte insanlara sevgi saygı bu tarihte atalarımız ne yazmış büyüklerimi saymak küçüklerimi sevmek canım ustadım büyük ozan eline yüreğine sağlık çok çko teşekkür ederim inan çok duygulandık sefilde bende öpüyoruz canım benim güçlü kalemin daim olsun |
Üç çocuk doğurmuş şenlenmiş diyar, Ana ihtiyardır evlat bahtiyar, Onlarla hep mutlu yaşa ey Sefil. Siyah saçlı Leyla ilk göz ağrısı, Kara kuzu Şamil hayat çağrısı, Avşar uzun boylu selvi doğrusu, Büyüttün yetirdin başa ey Sefil. Sen ailen için parlayan aydın, Sevginle onlara nurunu yaydın, Onlar da olmazdı sen olmasaydın, Derdini söküp at taşa ey Sefil Ozan sayfasında çınlıyor sesin, Yoksa melek misin söyle ki nesin, sivaburs evladın sen de annesin, Kurbanız gözdeki kaşa ey Sefil.[/QUOTE] saygı değer ozanım bu güzel karşılama şiirinden dolayı çok teşekkür ederim sizin tüm şiir ve atışmalarınızı taktirle okuyorum ben 26 yaşındayım adım avşar belki benden küçüksünüz bilmiyorum ama küçükte olsanız o güçlü kalemi tutan elleri öpüyorum almanyadan saygılarımı sunarım |
Üç çocuk doğurmuş şenlenmiş diyar, Ana ihtiyardır evlat bahtiyar, Onlarla hep mutlu yaşa ey Sefil. Siyah saçlı Leyla ilk göz ağrısı, Kara kuzu Şamil hayat çağrısı, Avşar uzun boylu selvi doğrusu, Büyüttün yetirdin başa ey Sefil. Sen ailen için parlayan aydın, Sevginle onlara nurunu yaydın, Onlar da olmazdı sen olmasaydın, Derdini söküp at taşa ey Sefil Ozan sayfasında çınlıyor sesin, Yoksa melek misin söyle ki nesin, sivaburs evladın sen de annesin, Kurbanız gözdeki kaşa ey Sefil.[/QUOTE] BÜTÜN MUTLULUKLAR SENİNLE OLSUN siva kardeş analık güzel duygu yazmışın mısralarla bana övgü tabiki ananızım olmasın kaygı sizlere sevgilerimi sunarım allah yuvanda sana versin huzur kalma darda yoldaşın olsun hızır sen padişah olasın eşinde vezir sizlere saygılarımı sunarım aşık sefilim diyarinin çırağı çocuk yaşta sardı şiir merağı tekneloji yakın etti ırağı sizlere selamlarımı sunarım |
İçimden geldi biran ve yazdım. Sizler örnek ve her türlü övgüye layık bir ailesiniz. Allah düzeninizi bozmasın, ağzınızın tadı daim olsun. Saygılar sunuyorum.
|
[B]Hepinizi çok seviyorum siz sitemizin gülüsünüz emeğinize yüreğinize sağlık[/B]
|
elinize emeğinize sağlık ozanlar paylaşım için teşekkürler
sağol altuntaş abi bizde sizi seviyoruz. |
Yazdığım dörtlük yanlış anlaşılmış özür delirem,
Kimseyi kırmak incitme değil benim nedenim, Sefil arkadaşımızın ismi imiş yeni yeni öğrendim, Daha çok öreneceklerimiz varmış kardeşim sefil. Burasını taşlama yeri olarak bildim, Sefil ismini bir ayak gibi sandım, Meğer taşlama değilmiş yeni anladım, Benim kimseyi kırmak istediğim yok sefil. |
merhaba ozanlar iyi akşamlar kimse yokmu
|
YAVRULAR YUVADAN UÇTU
SİVASA GÖTÜRÜN BENİ İSTANBULUN TADI KAÇTI SİVASA GÖTÜRÜN BENİ |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:50. |
|