![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=AŞIK AYDIN;587300]
Arif can çok geç kaldın siteye Sözlerim şakadır gitmez öteye Kimseye darılıpta düşmem hataya Birazcık kendimi NAZLADIM gardaş[/QUOTE] Bu akşam işlerim vardı biraz Ne güzel duruyor dalında kiraz Bazende dinleriz şarkıyı hicaz Çok naz aşık usandırır gardaş ;) |
Birileri gelir bozar düzeni,
Kıskanırlar belki şiir yazanı, Affederim sanman sizi üzeni, Kem söz söyleyeni üzerim gardaş. |
Aşık Aydın gelmiş yazılmış yazı,
sivaburs yokluğu içimde sızı, Cley´i, Coskun´u ece bey sizi, Diyari babayı yazarım gardaş. CAN siyahi alın yazın AK olsun Seni seven eşin dostun çok olsun Bu sayfadan tüm kötülük YOK olsun Ben senin peşine GEZERİM gardaş |
[QUOTE=AŞIK AYDIN;587306]
CAN siyahi alın yazın AK olsun Seni seven eşin dostun çok olsun Bu sayfadan tüm kötülük YOK olsun Ben senin peşine GEZERİM gardaş[/QUOTE] Bu günlerde sessiz ozan Goramaz, Diyari siteye küsmüş aramaz, Bilirim gurbetlik bize yaramaz, Ben Sivas´a doğru tezerim gardaş. |
[B]Hoşgeldin sende Siyahi ozan
Barınamaz burda huzur bozan Kaynıyor ocakta bakır kazan Çay yalnız içilmez gardas [/B] |
[QUOTE=Siyahi;587307]Bu günlerde sessiz ozan Goramaz,
Diyari siteye küsmüş aramaz, Bilirim gurbetlik bize yaramaz, Ben Sivas´a doğru tezerim gardaş.[/QUOTE] SİYAHİ aydının ezelden dostu Ayrılık rüzgarı çok deli esti Sanmaki gardaş DİYARİ küstü Bir sorunvarsa ÇÖZERİM gardaş |
Diyari siteye küsmüş aramaz, Bilirim gurbetlik bize yaramaz, Ben Sivas´a doğru tezerim gardaş.[/QUOTE] siyahi abim küsene deyil küstürene bak burada usta ozanları susturana bak bilip bilmeden terör estirene bak olup bitenleri geriden süzerim gardaş |
[QUOTE=Cley;587308][B]Hoşgeldin sende Siyahi ozan
Barınamaz burda huzur bozan Kaynıyor ocakta bakır kazan Çay yalnız içilmez gardas [/B][/QUOTE] Cley gibi olsun dünyanın yüzü, Mertlikten öteye bulunmaz sözü, Aşık Aydın gardaş tanırmaz bizi, Ben güneş batmadan sızarım gardaş. |
Diyari siteye küsmüş aramaz, Bilirim gurbetlik bize yaramaz, Ben Sivas´a doğru tezerim gardaş.[/QUOTE] sizleri görünce uzaktan bakar şiirlerinizle olur bahtiyar goramazın sizlere çok yolu var badeyi içmeden sızarım gardaş Ayak aynı olmuş özür.. |
çağırırım babamı siteye gelsin
sizinle sevgi muhabbet bulsun bütün kırgınlıklar geride kalsın dost muhabbete doysun erenler |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 22:24. |
|