![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=Siyahi;587312]Cley gibi olsun dünyanın yüzü,
Mertlikten öteye bulunmaz sözü, Aşık Aydın gardaş tanırmaz bizi, Ben güneş batmadan sızarım gardaş.[/QUOTE] Ben aşığı HECESİNDEN tanırım Gündüzleri GECESİNDEN tanırım DİYARİYİ ECESİNDEN TANIRIM Senin şiirlerinde NAZARIM gardaş |
[QUOTE=Siyahi;587301]
Aşık Aydın gelmiş yazılmış yazı, sivaburs yokluğu içimde sızı, Cley´i, Coskun´u ece bey sizi, Diyari babayı yazarım gardaş.[/QUOTE] Ozanlar odası hergün şenlensin Siyahı, Diyari, Aydın'da gelsin İlk gelen yeni bir ayak versin Burası sizlerle güzel gardaş |
[QUOTE=ece4858;587311]siyahi abim küsene deyil küstürene bak
burada usta ozanları susturana bak bilip bilmeden terör estirene bak olup bitenleri geriden süzerim gardaş[/QUOTE] Bilirim sözünün hepsi de haklı, Diyari´nin yeri gönlümde saklı, Günler var inan ki yorarım aklı, Böyle kişilere kızarım gardaş. |
[B]Gözlerim Diyari babayı arar
Bilirim geriden bize bakar Şimdi O da bir dörtlü yazar Onu üzeni kazırım gardaş [/B] |
[QUOTE=Arif Coşkun;587319]Ozanlar odası hergün şenlensin
Siyahı, Diyari, Aydın'da gelsin İlk gelen yeni bir ayak versin Burası sizlerle güzel gardaş[/QUOTE] Yakında duruma yorum yazarlar, Gelir bu düzeni yine bozarlar, Dolduruşa gelip, gelip azarlar, Bu sefer başların ezerim gardaş. |
[QUOTE=Cley;587321][B]Gözlerim Diyari babayı arar
Bilir o geriden bize bakar Şimdi O da bir dörtlü yazar Onu üzeni kazırım gardaş [/B][/QUOTE] gley kardeşim ünler gelmezmiyim sevenlerimin yollarında ölmezmiyim siyahinin aydınımın kokusunu bilmezmiyim güzelliği hoş görüyü yaysın erenler |
Diyari sesime bir ses ver hele,
Sözlerin gazeli çevirir güle, Sensiz hevesim yok, köyüme,ile, Seni üzenlere kıysın erenler. |
[QUOTE=Siyahi;587324]Diyari sesime bir ses ver hele,
Sözlerin gazeli çevirir güle, Sensiz hevesim yok, köyüme,ile, Seni üzenlere kıysın erenler.[/QUOTE] can dostlarımı özledim sevginizi içime gizledim sizi gördüm hemen gazladım kötünün gözünü oysun erenler |
Siyahi çağırıda gelmezmi sandın
Hatırı gönülü bilmezmi sandın Ayaklar yolunu bulmazmı sandın Bizim sesimizi DUYSUN erenler |
[QUOTE=OSMAN ECE;587326]can dostlarımı özledim
sevginizi içime gizledim sizi gördüm hemen gazladım kötünün gözünü oysun erenler[/QUOTE] Ozanlar siteye bak dönüş yaptı, Kötünün yolları hep sarpa saptı, Aşıklar sözünden ilhamlar kaptı, Sizsiz bu yüreğim buysun erenler. |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:05. |
|